"Ukrajina"
"Ukrajina"

Zaobići Sevastapolj, iks u Odesi

Vreme čitanja: 1min | pet. 25.10.13. | 15:27

Bojan Mališić iz Užgoroda pomaže igračima kladionice MOZZART u tipovanju utakmica 14. kola ukrajinske lige

UkrajinaU ukrajinskom fudbalskom šampionatu još nije došlo do promene na čelnoj poziciji, mada su se Šahtjor i Dnjepar opasno približili vodećem Metalistu. Tim iz Užgoroda, našeg Bojana Mališića, trijumfovao je u poslednjem kolu, a bivši igrač kragujevačkog Radničkog i ovog vikenda pomagaće nam u tipovanju utakmica 14. kola. Počinjemo od derbija začelja Tavrija - Arsenal.
“Domaćin mora da trijumfuje i da se malo uzdigne”, kaže Mališić i dodaje.”Očekujem dosta golova, zanimljivu utakmicu i tipujem jedinicu uz 3+. U duelu dva Metalurga, tim iz Donjecka je u prednosti, igraju odlično, prognoziram dvojku i takođe 3+”.

Na svojoj areni Šahtjor je izraziti favorit.
“Zorja nema šta da traži, slobodno se može igrati iz jedan u jedan i 4+. Metalist je suvereni domaćin, kvalitetna ekipa i najozbiljniji kandidat za titulu. Tip jedan i 2+ prvo poluvreme”.

Mališić ističe da će i Sevastopolj i Volin pokušati da uknjiže tri boda.
“Volin posle poraza traži bodove na gostovanju, zanimljiv meč i težak za tipovanje, ja bih ga zaobišao. Dinamo igra protiv filijale Šahtjora, gosti će se boriti i izboriti za iks uz 3+”.

Na kraju ostaju utakmice Odesa - Užgorod i Dnjepr - Vorskla.
Hoverla je ušla u formu i Odesi će biti teško da osvoji tri boda. Tipujem iks. Za Dnjepr nemam dilemu, iz jedan u jedan i 3+”, zaključio je Mališić.

Piše: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

Izabrane vesti


tagovi

bet analizabojan mališićEvropakladionicatipovanjeUkrajina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara