""
""

Zamparini: Molim se svakog dana da Napoli osvoji "skudeto"

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.11.17. | 12:16

„Napoliju nedostaje iskustvo, ali po mom mišljenju to je tim koji igra najbolji fudbal u Seriji A“, poručuje dugogodišnji gazda sicilijanskog kluba

Kontroverzni predsednik italijanskog Palerma svaki put kada se pojavi u medijima, da izjavu koja ustalasa tamošnju fudbalsku javnost.

Izabrane vesti

Iako, ima odličan odnos sa vodećim ljudima Stare dame, gazda kluba sa Sicilije nikada nije krio da ne gaji posebne simpatije prema torinskom velikanu.
„Molim se svakog dana da Napoli osvoji 'skudeto'. Uprkos mom prijateljstvu sa Bepeom Marotom, sa kojim sam radio 15 godina. Nadam se da će se završiti dominacija Juventusa. Napoliju nedostaje iskustvo, ali po mom mišljenju to je tim koji igra najbolji fudbal u Seriji A“, rekao je Zamparini.

Zamparini je u februaru ove godine prodao svoj udeo kluba Anglo-američkom fondu, ali se nakon ostavke Paula Bakaljinija ponovo vratio na tu poziciju i sada je neka prstva slobodnog predsednika kluba. Tok dosadašnje predsedničke karijere bio je poznat kao neko ko je u stanju da smeni nekoliko trenera tokom jedne sezone.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija APalermoNapoliMauricio ZampariniItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara