"Džoel Kempbel"
"Džoel Kempbel"

Zamotajte ga u vunu: Džoel Kempbel je jedini igrač Arsenala koji nije bio povređen?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.11.15. | 11:22

Ne računamo golmane naravno. Trenutno su u ambulanti Aleksis Sančez, Košćelni, Kazorla, Kokelan, Arteta...

Džoel KempbelŠta li im to radi Arsen Venger na Emirejtsu? Ili je možda francuskom stručnjaku samo dojadilo da ga nazivaju gubitnikom od trenera, pa je uzeo korbač u ruke i krenuo da trenira strogoću? Jer imali su u Arsenalu i ranijih godina silne probleme sa povredama, ali ovo što se ove sezone dešava u Londonu je bez presedana.

Podatak zreo za rubriku verovali ili ne kaže da je Džoel Kempbel jedini Arsenalov igrač iz polja koji ove sezone nije bio povređen?! Svi ostali su u jednom trenutku morali kod na kraće ili duže bolovanje. Posle susreta sa Noričem u poslednjem kolu Premijer lige Aleksis Sančez i Loran Košćelni su bili prinuđeni da svrate do ambulante, pa i Santi Kazorla, iako je on izdržao do kraja uprkos problemima sa kolenom.

Izabrane vesti

Venger pritom još od ranije ne može da računa na Tija Volkota, Fransisa Kokelana, Mikela Artete, Tomaša Rosickog, Danija Velbeka i Džeka Vilšera. Devetorica van stroja? I svi starteri ili barem igrači na koje Venger ozbiljno računa u rotaciji.

Sreća pa su se Ektor Beljerin, Aron Remzi i Aleks Okslejd-Čemberlen nedavno vratili. Da nisu, možda bi i sam Venger morao da skine onu njegovu dugu jaknu i zaigra. Imajte to na umu kad sledeći put budete uplaćivali tiket na Arsenal. Protiv Noriča nije to bio onaj tim koji gura samo napred.

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Premijer ligaEvropaEngleskaDžoel KempbelArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara