""
""

Zamka za Pepove rezerve

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.01.18. | 09:25

Mančester Siti putuje u Bristol na revaš meč polufinala Liga kupa

Uspeo je Gvardiolin Mančester Siti u prvoj utakmici da se pogotkom Serhija Aguera u drugom minutu sudijske nadoknade dokopa prednosti (2:1) pred revanš polufinala Liga kupa koji će biti i te kako zanimljiv. Građane, verovatno u kombinovanom sastavu, što je Pepova praksa u Liga kupu, očekuje teško gostovanje u Bristolu, gde je u prethodnom kolu već pao jedan velikan - Mančester Junajted (2:1).

Izabrane vesti

Menadžer Crvendaća Li Džonson pokazao je da ume da iz skromnog kadra izvuče maksimum, a nošeni sjajnom podrškom s tribina, igrači Bristola umeju poprilično da zagorčaju život protivniku. Istini za volju, nalaze se u očajnoj formi u poslednje vreme sa pet poraza i remijem na poslednjih šest utakmica, ali je ovo je drugo takmičenje u kojem inspiracija i atmosfera na stadionu predstavljaju važnu ulogu.

Za Siti je ovo samo još jedna stanica na putu ka prvom trofeju za Gvardiolu u karijeri na klupi Građana. Treba očekivati da na gol stane Klaudio Bravo, a moguće je da će se od prvog minuta na Ešton Gejtu naći i Zinčenko, Mangala, Bernardo Silva, Gundogan, kao i neki mladi momci koji tek kucaju na vrata prvog tima.

Da se ne lažemo, Siti će proći u finale Liga kupa, ali će se verovatno namučiti i primiti gol (nije sačuvao mrežu na pet vezanih utakmica), pa slobodno napadnite GG koji sasvim dobro plaća.

ENGLESKA, LIGA KUP - POLUFINALE (REVANŠ MEČEVI)

Utorak
20.45: (9,50) Bristol (6,00) Mančester Siti (1,28)

Sreda
21.00: (2,70) Arsenal (3,30) Čelsi (2,60)

(FOTO: Action Images)


tagovi

EngleskaEvropaLiga kup EngleskeMančester Sitisportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara