""
""

Zamislite momačko veče: Prvo u pab na pivo sa Mersonom, a onda na „fudbalicu“ sa Šeringemom

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.11.14. | 21:59

Uvek inventivni i originalni Englezi smislili kako da ostvare snove svim budućim mladoženjama koji su zaluđeni fudbalom

Da li ste ikada zamišljali kako bi izgledalo vaše idealno momačko veče? Pivo u pabu sa Polom Mersonom ili "fudbalica" sa Tedijem Šeringemom. Zvuči neverovatno, ali Englezi su došli na sjajnu ideju i ponudili svim budućim mladoženjama da angažuju jednu od 50 bivših fudbalskih zvezda iz Premijer lige.

Izabrane vesti

Jedna engleska agencija osmislila je program "Igraj sa legendom", a idejni tvorci su bivši fudbaler Arsenala Peri Gruvs i sportski novinar Džoš Lendi.

Oni nude lud dvoipočasovni provod sa fudbalskom zvezdom koju sami izaberete, a pored pomenutih Mersona i Šeringema, među fudbalerima koje možete da dovedete su Met Letisje, Deni Marfi, Ditmar Haman, Dion Dablin, Daren Anderton i mnogi drugi.

Naravno, cena ovog aranžmana zavisi od toga koji će vam fudbaler biti "ortak" na momačkoj večeri. U opciji je i igranje partije fudbala sa nekom od zvezda.

Tako, recimo, angažovanje Šeringema ili Mersona za partiju veliko fudbala košta 3.500 funti, odnosno 167 po osobi. To nije sve, pošto mogu da se biraju i stadioni na kojima će se igrati, a jedan od onih koji su u ponudi je i Noričev Kerou Roud.

U cenu su, naravno, uračunati i dresovi za obe ekipe. Naravno, varijanta sa fudbalom je opciona, jer uvek možete da se zadržite na odlasku u pab ili neko drugo mesto za zabavu. A kako li će tek izgledati neka slična ponuda za devojačko veče?

(FOTO: Action Images)


tagovi

Engleskameđunarodni fudbalPol Mersontedi šeringem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara