"Anderleht"
"Anderleht"

Zakuvalo se u Belgiji, Varegem srušio šampiona u Briselu

Vreme čitanja: 1min | sre. 27.02.13. | 22:05

Golom Franka Berijera u 72. minutu gosti savladali lidera i prišli mu na samo šest bodova uz utakmicu manje. Lane Jovanović odradio suspenziju i zauzeo mesto u startnoj postavi

Anderleht

Zakuvalo se u Belgiji! U zaostaloj utakmici 23. kola belgijske Pro Lige fudbaleri Anderlehta neprijatno su iznenadili svoje navijače porazom protiv Zulte Varegema rezultatom 1:0 (0:0). Polse samo par dana i derbija protiv Briža koji nisu uspeli da dobiju (2:2), Anderleht je još jedan derbi završio bez pobede. Međuti, neuspeh u ovom derbiju je mnogo bolniji obzirom da su izgubili i to od tima koji je drugi na tabeli i skoro jedini konkurent u borbi za titulu.

Izabrane vesti

Strelac gola odluke u 72. minutu bio je francuski vezista Frank Berijer kojem je ovo bio 13. pogodak u sezoni.

Srpski internacionalac Milan Jovanović vratio se u tim Anderlehta posle suspenzije. Odigrao je ceo meč, ali nije nije uspeo nešto značajnije da promeni.

Anderleht je i dalje prvi sa 63 boda dok je Varegem smanjio prednost na samo šest bodova. Trenutno su drugi sa 57 bodova, ali treba napomenuti i da imaju utakmicu manje i u slučaju pobede prišli bi lideru na samo tri boda.

(Foto:Action Images)


tagovi

AnderlehtBelgijaEvropamilan lane jovanovicŽupiler Pro liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara