"Miša Tumbas zahvalan grobarima iz Australije"
"Miša Tumbas zahvalan grobarima iz Australije"

Zajednička akcija Grobara i Delija: Miši Tumbasu pomoć stigla i iz Australije (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.02.15. | 10:30

Kad je humanost u pitanju onda granice ne postoje...

Miša Tumbas zahvalan grobarima iz AustralijeIz Australije pravac – Barič! Nije u pitanju nikakav transfer, jer je prelazni rok u Srbiji završen, već pokazatelj da ni 15.000 kilometara, ni vremenska razlika ne mogu da budu prepreka kad neko ima humano srce. A pristalice Partizana iz Brizbejna, očigledno, imaju srca za dva čoveka, pošto su poslali pomoć na adresu najpoznatijeg navijača crno-belih, Miroslava Gajića, pod nadimkom Miša Tumbas.

Pogođeni informacijom da živi u nehumanim uslovima, Srbi iz Australije, okupljeni pod nazivom "GrobarooS", pridružili su se akciji sređivanja Tumbasove kuće u Bariču i tim povodom prosledili svojim kolegama iz Beograda sredstva kako bi se kupio novi frižider. Akcija je brzopotezno realizovana, međutim, pošto tehnički uređaj ne bi ništa vredeo da zvrji prazan, "GrobarooSi" su ga napunili namirnicima, u vrednosti od nekoliko desetina hiljada dinara.

Izabrane vesti

U nekoliko odvojenih poseta, Grobari iz Beograda preneli su Miši pozdrave svojih kolega iz Australije, tom prilikom mu poklonili i šal i obećali da će za nekoliko dana ponovo doći da ga obiđu. Naravno, i pomognu.

Kako je Miša Tumbas reagovao na njihov gest pogledajte na snimku...

Inače, "GrobarooS" je udruženje navijača Partizana na teritoriji Australije, nastalo zahvaljujući Srbima, koji su nošeni ratnim vihorom napustili Kozarsku Dubicu, Banjaluku, Bijeljinu, Banatske Karlovce, Šamac, Zenicu, Vukovar i druga mesta i odeslili se sa porodicama u Brizbejn. Odatle redovno prate crno-bele, a zajedno sa našim iseljenicima odlučili su da ljubav prema klubu demonstriraju na ovaj način. I da pritom animiraju nekoliko navijača Crvene zvezde iz istog grada, koji su shvativši u kakvim okolnostima živi Miša Tumbas, bespogovorno rešili da priskoče u pomoć, pa su i oni izdvojili sredstva ne bi li se kuća dovela u pristojno stanje.

Naši ljudi iz Australije podsećaju da ovo nije prva, a po svemu sudeći ni poslednja akcija pomoći Miroslavu Gajiću, pa – kako kažu – od svih gradova na Petom kontinentu, Brizbejn je opet pokazao najveću privrženost Partizanu, uz napomenu da Melburn malo kaska, ali je i on dao doprinos ovom humanom gestu.

Bez obzira na navijačku pripadnost: svima njima – svaka čast! 

(FOTO: Fejsbuk/Grobaroos)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizannavijačiMiša Tumbasgrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara