"Debiši i Venger"
"Debiši i Venger"

Zaboravljeni Debiši oštro udario na zemljaka: Venger me je lagao da ću biti standardan!

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.01.16. | 13:45

"Šta god da se desi, znam da moram da napustim Arsenal ove zime. Ne mogu više da ostanem u tom klubu“, poručuje francuski desni bek

Debiši i Venger

Defanzivac Arsenala Metju Debiši optužio je Arsena Vengera da ga je obmanuo kada je reč o njegovoj budućnosti na Emiratima.

Izabrane vesti

Francuski bek koji želi da napusti London već ima na stolu ponude Aston Vile i Leverkuzena, a ove sezone je zabeležio samo dva nastupa za Tobdžije u Premijer ligi, poslednji put 8. novembra.

Upitan od strane novinara L'Ekipa da li žali što prošlog leta nije napustio Arsenal, Debiši je bio jasan:
„Da, očigledno je da sam izgubio šest meseci. Voleo bih da sam napustio London prošlog leta, ali mi je trener rekao da računa na mene i da ću sigurno dobiti šansu. Tako nije bilo. Ne znam ko je odgovoran, prošle sezone sam bio povređen (rame), bio sam odsutan i Beljerin je dobro igrao. Ovog leta bio sam dobar u predsezoni i bio sam spreman da budem starter, ali je trener odlučio drugačije. Tako je to kada se takmičite, to je fudbal“, ističe Debiši

Reprezentativac Francuske je prvi izbor selektora, ali su mu šanse da zaigra na EURO 2016. znatno manje ako ne promeni sredinu. Njegov zemljak i menadžer Aston Vile Remi Gard već ga je zvao da mu se pridruži.
„Vila je jedan od timova koji me želi. Razmatram sve opcije i Aston Vilu nisam odbacio. Mislim da bi to bio dobar izazov.  Iako su u krizi, Aston Vila je jedan od najvećih engleskih klubova. Pričao sam sa Gardom, šta god da se desi, znam da moram da napustim Arsenal ove zime. Ne mogu više da ostanem u tom klubu“, zaključio je Debiši, koji sa Tobdžijama ima ugovor do juna 2019. godine.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Zimski prelazni rok 2016Premijer ligaMetju DebišiFrancuskaEngleskaAston VilaArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara