"Sesk Fabregas"
"Sesk Fabregas"

Zaboravio sam da igram fudbal...

Vreme čitanja: 1min | pet. 22.04.16. | 14:50

"Imao sam loptu, a nisam znao šta da radim sa njom. Nisam imao ni samopouzdanje”, otkriva Sesk Fabregas

Sesk Fabregas

Vezista Čelsija Sesk Fabregas otkrio je u koliko je bednom stanju bio pre nekoliko meseci kada su i Plavci zapali u krizu. Toliko je Španac bio ubijen u pojam da je čak zaboravio i da igra fudbal. Bukvalno.

Izabrane vesti

Fabregas kaže da mu je samopouzdanje bilo toliko nisko da ponekad nije znao šta da radi sa loptom nakon što ju je dobio u noge.
“Jednom prilikom, posle utakmice sa Bornmutom, ležao sam u krevetu i pričao sa ženom. Jadao sam joj se i govorio kako sam zaboravio da igram fudbal. Recimo imao sam loptu, a nisam znao šta da radim sa njom. Bilo mi je teško, ta dva tri meseca krajem godine, kada nisam imao samopouzdanje”, otkrio je Fabregas.  

Nakon smene Žozea Murinja koji je tim doveo do zone ispadanja, Španac je živnuo pod vođstvom Gusa Hidinka koji mu je povratio formu.
“Sve se promenilo u poslednjih nekoliko meseci i sada igram dobro. Ono što je najvažnije, nije bitno kako padneš, bitno je kako ustaneš, a ja to sada mnogo bolje radim nego ranije”, dodao je Sesk.

Ma kraju Fabregas je otkrio i jedan zanimljiv podatak - da navija za Lester i da želi da Lisice osvoje titulu pre Čelsijevog gradskog rivala Totenhema.
“Želim da Lester osvoji Premijer ligu. Ovo što taj tim radi je izvanredno, a za to su potrebna velika strast i petlja”, zaključio je Sesk Fabregas.

(FOTO: Action Images) 

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

Žoze MurinjoSesk FabregasPremijer ligaGus HidinkEngleskaČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara