""
""

Za Dermendžijeva je ovo presudna bitka! Zato u Ludogorecu sanjaju rezultat - 0:1!

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.08.16. | 20:58

"Ovakve utakmice se igraju glavom. Napravili smo dobru analizu rivala i videćemo šta će biti u utorak", smatra Georgij Dermendžijev

Pobedi ili - pakuj kofere.

Izabrane vesti

To je poruka koja se promalja kroz bugarske medije, a usmerena je ka šefu stručnog štaba Ludogoreca Georgija Dermendžijeva pre dolaska u Beograd na revanš susret trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Crvene zvezde (utora, 20.30, TV Sportklub). 

Istim zaključkom bugarski mediji najavili su i drugi okršaj sa srpskim šampionom - kao borbu za milione, u kojoj Dermendžijev može da ostane i bez posla, u slučaju negativnog ishoda. Jer, prvi finansijer i vlasnik kluba Kiril Domušijev neće istrpeti neuspeh, pošto je treneru obezbedio sve uslove da napravi veliki rezultat. 

Međutim, dugogodišnji strateg bugarskog prvaka ni ne pomišlja o mogućim posledicama koje bi mogle da se dogode u slučaju nepovoljnog ishoda i misli samo na jednog - rezultat 0:1, koji bi Ludogorec odveo pred vrata elite. 
"U ovoj fazi kvalifikacija nema lakih utakmica. Obe ekipe moraju da igraju najbolje što mogu. Rezultat iz prvog meča je 2:2, ali Ludogorec je kvalitetna ekipa i igraće na to da postigne gol", jasan je bio Dermendžijev na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić, posle čega je dodao: 
"Ovakve utakmice se igraju glavom. Napravili smo dobru analizu rivala i videćemo šta će biti u utorak".

Prema njegovim rečima, ne očekuje utakmicu sa previše velikih šansi, ali se nada tom jednom golu koji će odvesti Ludogorec dalje.
"Zvezda ima mnogo iskusnih igrača i kvalitetan stručni štab, koji zna da motiviše igrače. Ja želim da Ludogorec igra kako može i onda će biti sve u redu. Ne očekujem mnogo prilika. Najvažnije će biti da sačuvamo našu mreži i postignemo gol, što bi nas odvelo dalje".

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaLudogorecLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampionaGeorgij DermendžijevFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara