""
""

Vukove pogodila Žuta podmornica: Viljarealova dva gola iz dva pokušaja, Perišić strelac na oproštaju od Volfzburga? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 25.07.15. | 18:22

Nemci bili konkretniji, ali je Viljareal slavio...

Dok Mančester junated, Čelsi, Mančester Siti i Liverpul uživaju svoju popularnost širom belog sveta, Arsenal je završio svoju posetu Dalekom istoku i po povratku u London organizovao tradicionalni Emirejts kup na kojem su koplja prvo ukrstili Viljareal i Volfzburg. A na stadionu Emirejts bolja je bila Žuta podmornica, koja je sa 2:1 slomila čopor Vukova i završila posao već do 17. minuta. 

Izabrane vesti

Međutim, više od same igre gledaoce na Emirejtsu jako je zainteresovao povratnik u London - Kevin De Brujne, koji se nalazi na šoping list Mančester Sitija, a emisari Građana i navijači imali su šta i da vide. Vrlo lepu asistenciju uputio je belgijski ofanzivni vezista u 11. minutu, kada je Ivan Perišić pogodio za izjednačenje, a kako pretpostavljaju kritičari, ovo je bio oproštajni pogodak hrvatskog internacionalca, koji bi uskoro trebalo da zaduži opremu Intera. Podsetimo, nedavno su zvanično počeli pregovori Mančester Sitija i Volfzburga za De Brujnea, a razgovori su počeli sa cenom od skoro 50.000.000 evra.

Pre Perišića gol vođstva Viljarealu doneo je desni bek Mario Gaspar, da bi u 17. minutu talentovani 19-godišnji vezista Matijas Leiva pogodio posle velike greške protivničke odbrane za konačnih 2:1. 

Zanimljivo, bila su to jedina dva šuta fudbalera Viljareala ka golu protivnika. 

Jedan od najboljih levih bekova današnjice Rikardo Rodrigez nije odigrao ni minut na današnjoj utakmici, iako se našao na klupi za rezerve. Švajcarski reprezentativac nalazi se na radaru Reala i Juventusa. 

------------------------------

VOLFZBURG: Kastels; Vieirinja (od 73. Traš), Naldo, Noče (od 81. Cigele), Šafer – Đilavođi (od 73- Seguan), Arnold (od 46. Širle) – Kaliguri, De Brujne (od 59. F. Rodrigez), Perišić (od 59. Jung); Kruze (od 59. Bendtner)

Neiskorišćene izmene: Benaglio (GK), Grun (GK), Klose, Rodrigez

VILJAREAL: Barbosa – Gaspar, Erik, Ruiz, Kosta – Bruno (od 73. Aleho), Trigueros (od 46. Pina), Castiljeho (od 67. Garsija), Nahuel (od 53. Espinoza) – Džerard (od 73. Rukavina), Baptistao (od 67. Pereira)

Neiskorišćene izmene: Areola (GK), Jokić, Pantić, Akosta, Iniguez

------------------------------

(FOTO: Action Images)


tagovi

VolfzburgViljarealmeđunarodni fudbalMatijas LeivaMario GasparIvan PerišićEvropaEngleskaEmirejts kupAntonio Rukavina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara