""
""

Vukčević u Budućnosti?

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.11.17. | 17:40

Šampion Crne Gore dobija veliko pojačanje

Simon Vukčević u Budućnosti iz Podgorice? Opcija koja se sve češće pominje kao realnost. Vukčević trenira sa Podgoričanima, a trener Dragan Kažić kaže da je još rano za priču o ugovoru.

Izabrane vesti

On ne krije, naravno, da želi bivšeg reprezentativca Crne Gore, nekada velikog talenta evropskog fudbala, asa Partizana i Sportinga iz Lisabona...
“Simon je napravio pauzu od sedam meseci. Razgovarali smo i on je počeo da trenira sa nama kako bi se vratio u željenu formu i sanirao povrede koje su ga mučile u poslednje vreme. Ako bude spreman, ako bude postojao obostrani interes, naravno da ne bismo imali ništa protiv da Simon Vukčević bude jedno od dva pojačanja u veznom redu”, rekao je Kažić za Sport klub.

Trener Budućnosti pojasnio je da mu je Vukčević potreban kao spreman igrač.
“Kada kažem pojačanje, ne mislim da nas Simon pojača imenom i ugledom koji ima. Očekujem Simona iz potpuno spremnog, Simona kao vođu, kao momka koji može jednim potezom da reši utakmicu. Nama takav Simon treba. To bi zaista bilo sjajno i mislim da bi se i Budućnost i Vukčević radovali takvom epilogu“, zaključio je Kažić.

Vukčević je u karijeri igrao za Partizan, Saturn, Sporting Lisabon, Blekburn, Karpati i Vojvodinu.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Budućnost Podgoricameđunarodni fudbalFK PartizanSimon Vukčević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara