""
""

Vujošević: Više nemamo pravo da izgubimo, Kinsi neće igrati protiv Širokog

Vreme čitanja: 1min | sub. 15.02.14. | 12:58

"Ova utakmica je kvalifikaciona", rekao je strateg crno-belih

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da njegove pulene očekuje vrlo važan meč sa Širokim u okviru 20. kola ABA lige.
"Sedam kola je do kraja. Ova utakmica je kvalifikaciona, ne smemo sebi više da dozvolimo luksuz poraza. U teškoj smo situaciji, ali izlazimo iz nje. Sada je bolje, ali ne možemo da dozvolimo kiks. U odnosu na utakmicu u prvom krugu, Široki je promenio i ojačao ekipu. Pre svega Vragovićem i Jangom. Na spoljnim pozicijama je to dobra ekipa. Novi trener je doneo stabilnost u igri i bolje rezultate. Osvojili su Kup BiH na gostujućem terenu. Utakmice koje nisu dobili igrali su otvoreno do samog kraja. Protivnik je kvalitetan, utakmica je jako važna. Debituje Pavlović i puno je razloga da dođe publika. Uvek lakše pobeđujemo kada je sala puna", rekao je Vujošević, koji je zatim istakao da se Saša Pavlović odlično uklopio sa novim saigračima.
"Zadovoljan sam njegovim ponašanjem i zalaganjem na treningu, još nije spreman, a to smo znali kada smo ga doveli. Jako sam zadovoljan njegovim karakterom".

Ono što je možda najvažnije u ovom trenutku - Tarens Kinsi neće igrati ni protiv Širokog, jer se još uvek nije oporavio od povrede zgloba.
"Kinzi neće igrati. Očekujem da od ponedeljka bude na treningu. Ima distorziju skočnog zgloba i otok. Odlučili smo da maksimalno zalečimo povređene igrače", zaključio je Vujošević.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

Tarens KinsiSrbijaSaša PavlovićFK PartizanJadranska ligaDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara