"Vujošević sa igračima"
"Vujošević sa igračima"

Vujošević otkrio posle spektakla: Dobili smo 24.000.000 dinara! Nikad nismo imali ovoliku pomoć od fudbalera

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.03.15. | 22:07

„Pružena nam je slamka od kluba koji ni sam nije u dobroj finansijskoj situaciji“, zahvalio je trofejni trener čelnicima fudbalskog kluba

Vujošević sa igračimaUtakmica u kojoj su dobili svi. Partizanovi navijači priliku da vide na desetine bivših asova, a košarkaški klub finansijski injekciju koja će mu pomoći da reši makar deo finansijskih problema. To je ono što je donela akcija „Grobari za nas“, međutim, posle svojevrsne crno-bele žurke u Pioniru trener Duško Vujošević otkrio je i tačan iznos sume koju je fudbalski klub prebacio na račun košarkaškog, ne bi li mu olakšao život u kritičnim trenucima.
Dobili smo 24.000.000 dinara, tim sredstvima je isplaćena jedna plata igračima. Daleko od toga da to rešava problem, ali je pomoć data davljeniku. Pružena nam je slamka od kluba koji ni sam nije u dobroj finansijskoj situaciji. Kad oni pod tim svojim opterećenjima naprave gest takve vrste, onda mogu samo da im zahvalim. Nije sasvim tačno da i prethodna uprava nije pomogala, ali nije bilo velike sume kao sto je ova“, rekao je Vujošević.

Osvrnuo se trofejni strateg i na ambijent u Pioniru.
„Kad čovek živi od Partizana navikne se na jake emocije, večeras je bio jedan od takvih momenata. Meni nije nepoznata ljubav prema klubu, ovo je nešto što sam očekivao. Svi smo bili u različitim ulogama, ali svi smo pre svega veliki navijači Partizana“, dodao je Vujošević.

Izabrane vesti

Zadovoljstvo akcijom „Grobari za nas“ nisu krili ni bivši igrači.
Bila je sjajna atmosfera i ambijenti, svi smo uživali na ovoj utakmici. Drago mi je što su se svi odazvali, poslali smo jako lepu sliku. Ovo je pravi momenat da se pomogne Partizanu, ali da se ekipi podigne samopozdanje pred odlučujuće utakmice“, rekao je Dušan Kecman.

Na reči nekadašnjeg kapitena nadovezao se Vule Avdalović, bivši plej crno-belih:
Znamo da je klub u teškoj situaciji, čim su nas zvali, znali smo da ćemo doći, Partizan je stvar koja nas sve zajedno povezuje. Uvek je lepo videti stare saigrače, mislim da su se navijači lepo proveli. Uživam u penziji, malo se rekreaktivno bavim sportom“.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FK PartizanKK PartizanJadranska ligagrobari za nasDuško Vujošević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara