""
""

Vujasinović: Vremenom smo shvatili da možemo da budemo šampioni! Nek se klinci ugledaju na Sora

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.05.15. | 20:33

"Kada se sve sabere duguju mu se plate za dve sezone. Voleo bih da ovi momci, kada odrastu, budu kao on", rekao je Vujasinović o bivšem golmanu reprezentacije Srbije

Vaterpolisti Partizana osvojili su titulu šampiona Srbije, uprkos svim očekivanjima i prognozama na početku sezone. Tvorac šampionskog tima Vladimir Vujasinović priznao je da je tek na polovini sezone ekipa shvatila da može da osvoji trofej i dodao da klub duguje veliku zahvalnost golmanu Slobodanu Soro.

Izabrane vesti

Crno-beli su u finalnoj seriji slavili protiv Radničkog iz Kragujevca sa 3:0, a prethodno su eliminisali Crvenu zvezdu posle tri napete utakmice.
"Ovaj mladi tim pokazao je veliki napredak kako je sezona odmicala. Bili smo stidljivi na startu, a otišlo nam je dosta igrača. Vremenom smo postali svesni da imamo kvalitet i dalje. Nesrećno smo izgubili kup, ali smo tada shvatili da upravo šampionska titula mora da nam bude cilj. Iza nas je pet meseci žestokog rada, bilo je uspona i padova, ali mislim da smo zasluženo pobedili Zvezdu u polufinalu i sada Radnički ", rekao je Vujasinović za RTS posle utakmice u Kragujevcu.

Posebnu zahvalnicu Vujasinović je uputio iskusnom čuvaru mreže Slobodanu Soru.
"Najiskrenije mu se zahvaljujem što je i ove godine ostao sa nama, pomogao nam je svojim iskustvom. U drugom meču je on doneo prevagu, tada smo poveli 2:0 i završili pola posla. Kada se sve sabere duguju mu se plate za dve sezone. Voleo bih da ovi momci, kada odrastu, budu kao on", dodao je nekada najbolji vaterpolista sveta.

(FOTO: MN Press)


tagovi

vlada vujasinovicVK PartizanSlobodan Soro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara