"Vasilis Torosidis"
"Vasilis Torosidis"

Vučica pocepala Zebre, a Pinci i Torosidis mrežu! I Basta je imao šta da kaže (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.03.14. | 23:19

Veče prelepih golova na Olimpiku

Vasilis TorosidisTitula više nije opcija, ali Vučica ne da drugo mesto! Posle tesnog trijumfa Napolija protiv Torina, fudbaleri Rome su odgovorili na adekvatan način i sa 3:2 savladali Udineze, čime su zadržali tri boda prednosti u odnosu na ekipu Rafe Beniteza.

Baš kao što se i očekivalo, Roma je od samog starta svim silama krenula ka golu 17-godišnjeg Skufeta, što se isplatilo već u 22. minutu susreta. 

Izabrane vesti

Kapiten Frančesko Toti iskoristio je gužvu u protivničkom kaznenom prostoru i činjenicu da su odbrambeni igrači bili loše postavljeni, nakon čega je oštrim, niskim udarcem zatresao mrežu i u trans bacio navijače. 

A, svega osam minuta kasnije, Predator Destro je iskoristio odličnu reakciju Totija, lukavu asistenciju Žervinja, gde je lopta prošla pored dvojice protivničkih igrača, pretrčao tinejdžera na golu Zebri i duplirao prednost. Destro je tako postigao pogodak posle svakog 29 kontakta sa loptom, čime je pokazao zašto u Romi računaju na njega.

Početkom drugog dela igre Pinci je vrlo efektnim pogotkom vratio kakvu-takvu nadu gostima, koji su i dalje imali ogroman put ispred sebe. 

Ipak, nada je bila kratkog veka, s obzirom da je Torosidis već u 69. minutu projektilom sa nekih dvadesetak metara pocepao mrežu gostiju i stavio tačku na ovaj susret.

Srpski reprezentativac je odigrao još jednu partiju za visoku ocenu, koju je krunisao vrlo lepim pogotkom iz kornera desetak minuta pre kraja susreta. Iako su izabranici Franka Soldatija pokušavali da dođu do bar do remija, u tome nisu uspeli. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vasilis TorosidisUdinezeSerija ARomaMatija DestroEvropaItalijaFrančesko TotiDušan Basta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara