"Aleksandar Vučić sad protiv Zvezde?"
"Aleksandar Vučić sad protiv Zvezde?"

Vučić žestoko po večitima: Lažu da su za privatizaciju, zato i imate cirkus...

Vreme čitanja: 2min | uto. 23.12.14. | 10:23

Vlada nema snage za reforme u sportu, pojedinci se obogatili na srpskom fudbalu, Zvezda reforme vidi samo u promeni imena stadiona...

Aleksandar Vučić sad protiv Zvezde?Godinama već slušamo o privatizaciji u sportu, fudbalu pre svega, ali se običnom srpskom građaninu čini da smo od nje sve dalje. Liga sve lošija, dugovi sve veći, ko bi normalan uložio u srpski fudbal? Premijer Aleksandar Vučić međutim tvrdi da nije baš sve do objektivnih okolnosti. On ističe da i ljudi iz srpskih klubova svesno stvaraju otpor transformaciji vlasništva.
"Svi vas lažu da su za privatizaciju i dok je god tako, možete da imate onaj cirkus juče u Zvezdi, Partizanu, svakom klubu u kojem imate gubitke od ne znam koliko miliona", rekao je Vučić u Skupštini Srbije ne obrazlažući detaljno o kom cirkusu" govori.

Uostalom, nije ih bilo malo u poslednje vreme. A po svemu sudeći biće ih i ubuduće, jer prema Vučićevom priznanju aktuelna vlast u Srbiji nema snageda sprovede reforme u sportu, odnosno da uradi ono što je pravično, pravedno i dobro".
"A oni pričaju o reformskim merama tako što su promenili ime stadionu i svi treba da se pravimo blesavi da to ne vidimo", ističe Vučić i ovaj put jasno prstom upire u crveno-beli klub sa Topčiderskog brda.

Izabrane vesti

Isti onaj koji i država favorizuje, barem smo u proteklih nekoliko meseci to često slušali iz suparničkog tabora? Vučić se na to ne osvrće, ali najavljuje da državna preduzeća više neće finansijski pomagati klubove.
Pare su bačene u bunar, džepovi su napunjeni, a klubovi propadaju", sumira Vučić utiske i nedvosmisleno ukazuje da su se pojedinci obogatili na srpskom fudbalu.

Možda je trebalo da otkrije i koji pojedinci?

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Aleksandar VučićFK Crvena zvezdaFK PartizanSNSSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara