""
""

Vruće stolice i promene na Stadionu kraj Morave!

Vreme čitanja: 1min | ned. 25.06.17. | 12:20

U ponedeljak 26. juna biće održana sednica Skupštine FK Borac. Predrag Gagilo Kulašević verovatno postaje predsednik Skupštine, a Predrag Teofilović predsednik Upravnog odbora kluba iz Čačka

Svašta se na ovoj vrućini fanatazira, nagađa i raspreda po čačanskoj čaršiji i kuloarima Gradskog stadiona kraj Morave! Istina je samo jedna, a o seizmičkim potresima i drastičnim promenama kursa kluba koji je ugasio fenjer i opstao u Superligi Srbije nema ni govora. Istina je da će sednica Skupštine FK Borac biti održana u pres sali nove klupske zgrade s početkom u 20 časova.

Izabrane vesti

U ponedeljak u 10.00 biće održana prozivka igrača. To će označiti i zvaničan početak priprema. Zbor Zebri je zagarantovan za ovaj termin, a veče će prelomiti kojim putem kreću Čačani. Naime, klupsku Skupštinu će otvoriti aktuelni predsednik Vladan Milić, trenutno i na funkciji pomoćnika gradonačelnika, Miluna Todorovića. Najverovatniji scenario toka sednice je da će za novog predsednika Skupštine Borca biti predložen, po svoj prilici i izabran Predrag Gagilo Kulašević, fudbalska legenda Borca, a da će za predsednika Upravnog odbora zatim biti predložen Predrag Teofilović Teofija.

Pre svega ovoga Vladan Milić će Skupštinu kluba otvoriti uz prezentaciju izveštaja rada kluba u proteklom periodu. Kako čačanskom čaršijom kruže razne priče, u obavezi smo da napomenemo da će se po proverenim informacijama nakon Skupštine održati i sednica Upravnog odbora Borca. Nakon toga znaće se i strategija kluba pred nastupajuću sezonu, jep prelazni rok i potreba Borca za imenovanjem šefa stručnog štaba na duge staze nedvosmisleno ukazuju da vremena za oklevanje nema.

(Piše: Miloš Milić)

(Foto: Printscreen)


tagovi

Upravni odborSuperligaSrbijaSkupštinaČačakBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara