"Valdes"
"Valdes"

Vratio se! Viktor Valdes posle skoro 14 meseci opet igra fudbal (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.05.15. | 19:02

Iako neslavan, debi španskog golmana za Mančester junajted mogao bi da pomogne Luju van Galu prilikom odluke da li da kupuje zamenu Davidu de Hei

Valdes„Kako je dobro videti te opet...“

Navijači Mančester junajteda verovatno nije do pesme, jer su remijem sa Arsenalom propustili priliku da ostanu do poslednjeg kola u trci za direktan plasman u Ligu šampiona, ali bi njihov golman Viktor Valdes komotno mogao da zapeva. Iz prostog razloga što opet igra fudbal.

Izabrane vesti

Tačno 13 meseci i 21 dan pošto su mu na utakmici Barselona - Selta stradali prednji ukršteni ligamenti kolena, španski reprezentativac vratio se na teren. I to u velikom derbiju Premijer lige. Doduše, ni povod za debi (povredio se njegov zemljak David De Hea), ni rezultat (1:1) nisu bili najsrećniji, međutim, za nekadašnjeg čuvara mreže Katalonaca najvažnije je da se vratio na veliku scenu.

Debi u Premijer ligi (istina, do sada branio samo za rezerve Crvenih đavola) i poslednih 18 minuta neće pamtiti po dobro, jer je Tio Volkot uspeo da ga savlada u 82. minutu, mada se mora konstatovati da gol nije njegova krivica, već ide na dušu Tajlera Bleketa.

Valdes bi mogao da bude veliko pojačanje za ekipu Luja van Gala u sledećoj sezoni, jer se David De Hea verovatno seli u Real Madrid. Uostalom, Viktorova reputacija navodi na takav zaključak: prvak sveta, prvak Evrope, šest puta osvajač španskog prvenstva, tri puta pobednik Lige šampiona (sve sa Barselonom), a kako sudbina ume da umeša prste u karijeru svedoči i podatak da je upravo prvu od tri kontinentalne krune sa Kataloncima Viktor Valdes osvojio na današnji dan 2006. u Parizu, kad je u finalu savladan baš Arsenal.

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor ValdesPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara