""
""

Vranjanci udarili na Radomana: Sprečite njegovu diktaturu i samovolju

Vreme čitanja: 1min | pon. 10.10.16. | 14:40

"Ukoliko FSS ne uradi ništa povodom bahatosti tog čoveka i ne spreči uništavanje Dinama, klub će razmatrati da li treba da učestvuje u lakrdijama pomenutog gospodina", navodi se u saopštenju prvoligaša s juga Srbije

Čelnici prvoligaša Dinama iz Vranja pozvali su javno rukovodstvo Fudbalskog saveza Srbije da spreči samovolju i diktaturu predsednika Sudijske komisije Miroslava Radomana.
"FK Dinamo Vranje apeluje na čelnike FSS da spreče diktaturu, samovolju i bahaćenje čoveka koji je privatizovao Sudijsku komisiju i radi svog ličnog interesa dovodi u pitanje opstanak čestitih i poštenih klubova. Ukoliko FSS ne uradi ništa povodom bahatosti Miroslava Radomana i ne spreči uništavanje Dinama, od strane pomenutog gospodina i njegovih satelita, klub će na sledećoj sednici Upravnog odbora razmatrati da li treba da učestvuje u lakrdijama gospodina Radomana", navodi se u saopštenju Vranjanaca.

Izabrane vesti

NOVO! NOVO! NOVO! Mozzartbet.com promenio dres!

Čelnici Dinama, kluba sa bogatom sedamdesetogodišnjom tradicijom, koji predstavlja simbol grada Vranja i posle Partizana i Crvene zvezde ima najveći broj navijača u Srbiji, navode da su skupili hrabrost i snagu da javno kažu ono što mnogi drugi klubovi širom zemlje misle.
"Unapred hvala na razumevanju Fudbalskom savezu Srbije u nadi da će zaštititi fudbal i čestite fudbalske radnike", zaključuje se u saopštenju koje je potpisao predsednik kluba Dragan Antić.

Dinamo iz Vranja trenutno se nalazi na 13. poziciji u Prvoj ligi Srbije sa sedam bodova iz osam utakmica.

(FOTO: Action Images)


tagovi

SrbijaPrva liga SrbijeMiroslav RadomanDinamo Vranje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara