""
""

Voždovcu sve potaman, prvo ih obradovao Tole, onda dobili dozvolu za stadion

Vreme čitanja: 1min | sub. 03.08.13. | 09:06

„FSS je doneo jedinu odluku koja je bila ispravna“, kaže Zoran Perić, direktor novog superligaša koji će 17. avgusta ugostiti Vojvodinu

Vodila se minulih dana polemika oko toga kome bi trebalo dodeliti status superligaša posle odustajanja Hajduka. Odbor za hitna pitanja i Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Tomislavom Karadžićem, u petak su „presekli“ nedoumicu odlukom da novi član elite bude Voždovac.

Bilo je i oprečnih predloga u fudbalskoj Srbiji, na kraju će se fudbal najvišeg ranga igrati u Zaplanjskoj ulici, a juče je, uveravaju Voždovčani, ozklonjena i poslednja administrastivna dilema. Stigla je upotrebna dozvola za nov, moderan stadion, jedinstven na ovim prostorima, zbog toga što se nalazi na vrhu šoping centra.
FSS je doneo jedinu odluku koja je bila ispravna. Treće mesto na kraju prvoligaškog prvenstva još je važnije od činjenice da raspolažemo modernim stadionom. Kada je reč o istom, rešili smo pitanje upotrebne dozvole, pa ćem konačno moći da ugrabimo i koji sat sna. Uoči treninga, veliku vest saopštili smo igračima, bili su oduševljeni“, rekao je Zoran Perić, sportski direktor Voždovca, a njegove reči prenosi „Sportski žurnal“.

Izabrane vesti

Stadion Voždovca biće otvoren zvanično 17. avgusta kad na otvaranju novog prvenstva Zmajevi ugoste Vojvodinu.

(FOTO: Star sport)


tagovi

FSSSrbijaSuperligafk voždovacZoran Perić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara