"Vladimir Kovačević"
"Vladimir Kovačević"

Voša vratila dete kući, stiže i najbolji strelac OFK Beograda

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.06.16. | 14:48

Dva posla u jednom mahu...

Vladimir Kovačević

Osipa se Spartak iz Subotice. U jednom danu tim sa severa Srbije napušta levi bek Stefan Milošević, koji će zadužiti opremu Crvene zvezde, dok je isto već učinio stameni štoper Vladimir Kovačević i postao novi-stari igrač Vojvodine. 

Izabrane vesti

Voša je tako praktično u svoje skute vratila igrača kojeg je podigla i uvela ga u fudbalski svet, posle tri godine odsustva. 

Vladimir Kovačević je dete Vojvodine. Nakon što je nastupao u mlađim kategorijama Lala, za prvi tim crveno-belih debitovao je u sezoni 2009/10. na utakmici protiv Javora i odigrao ukupno pet takmičarskih mečeva, pre nego što je otišao na pozajmicu, najpre u kulski Hajduk, a potom i u Proleter iz Novog Sada.

Od 2013. godine bio je član Spartaka iz Subotice, za koji je ukupno odigrao 82 utakmice i postigao četiri gola. On će se novim saigračima pridružiti već u petak, za kada je zakazan početak priprema za novu sezonu.

Vojvodina bi vrlo brzo trebalo da završi i transfer novog špica - Komnena Andrića. Mladi strelac je posle eliminacije OFK Beograda u Prvu ligu u potrazi za novom sredinom, a u sezoni za nama bio je najbolji strelac Romantičara sa sedam golova na 26 utakmica. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK VojvodinaVladimir KovačevićSuperligaSrbijaprelazni rok leto 2016OFK BeogradKomnen Andrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara