""
""

Voša ostala i bez golmana: Delač napustio Lale

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.12.13. | 13:40

Hrvatski čuvar mreže je neobjašnjivo sklonjen sa gola od strane šefa struke Marka Nikolića i odlučio je da napusti Novi Sad posle samo šest meseci

Vojvodina je ostala bez trenera, ali i bez golmana! Mladi hrvatski čuvar mreže Matej Delač je na Tviteru potvrdio ono što se spekulisalo u poslednje vreme: odlazi iz Vojvodine.
“Hvala svim navijačima, Upravi, igračima i trenerima u FK Vojvodini. Ovih šest meseci je bilo predivno. Dobili ste jednog novog navijača :)”, napisao je Delač na svom Tviter profilu.

Izabrane vesti

Delač je letos došao na Karađorđe kao pozajmljen igrač iz Čelsija i vrlo brzo kupio srca navijača novosadskog superligaša. Ubrzo se ustalio na golu Lala, imao nekoliko sjajnih partija, a posebno je oduševio gestom kada je donirao 6.000 evra za lečenje jednog navijača Vojvodine.

Ipak, pred kraj sezone volšebno je sklonjen iz prve postave od strane trenera Marka Nikolića. Mesto među stativama je zauzeo iskusni Srđan Žakula, a već tada je bilo jasno da nešto nije u radu na relaciji NikolićDelač.

Uvidevši da gubi vreme u Novom Sadu, Hrvat je odlučio da napusti Vojvodinu. S obzirom da mu je klub dugovao novac na ime neisplaćenih plata, Delač je lako dobio odrešene ruke da digne sidro iz Novog Sada. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Marko NikolićMatej DelačSrbijaSuperligaFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara