"Čim završim bananu napadam Luisa"
"Čim završim bananu napadam Luisa"

Volfova noćna mora: Očekuje li nas Mercedesov dvoboj u Monci?

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.09.16. | 12:56

Rozberg tvrdi da je Hamilton bio perfektan na kvalifikacijama, ali će ga bez obzira na to danas u Italiji napsti

Čim završim bananu napadam Luisa

Oštar, grub, ali užasno brz. Takvi epiteti stoje uz aktuelnog šampiona Luisa Hamiltona koji je kvalifikacione krugove na Silvertounu izvezao pedantno do perfekcije. Naravno, klubska pripadnost, ne dozvoljava Niko Rozbergu da se preda pred britanskom furijom, pa njegovo objašnjenje kvalifikacionog zaostatka verno opisuje perspektive nemačkog automobiliste koji mora da napadne Hamiltona još na startu današnje trke u Monci.
„Moje jedino objašnjenje je da je Hamilton vozio fantastične krugove. Ja sam imao dobre uslove, ali očigledno da moji krugovi nisu bili dovoljno brzi. Nije bilo nikakvih tehničkih problema pa da pričam i o njima. Ovo su jednostavno bile njegove najbolje kvalifikacije nakon nekog vremena i to je to“, izjavio je razočarani Rozberg koji će na startu morati žestoko da stisne petlju i pusti konjskim snagama mašti na volju ukoliko želi da se uhvati u klinč sa Britancem koji zaista jezdi na Silverstounu.

Izabrane vesti

BET INFO: Rozbergovo rušenje Hamiltona u Monci vredi kvote 4.00!

Trenutno, gledano iz perspektive minulih dešavanja u najbržem cirkusu Rozbergovo preticanje deluje neraealno. Pa, sve i da nije tako, vrlo velika je verovatnoća da ovaj duel ukoliko do njega dođe sam po sebi biti mač nad glavom za Mercedes AMG Petronas. Od toga strepe čelnici ekipe nadajući se da danas neće morati da čupaju kosu gledajući ludovanje na stazi. Jednostavno, Hamiltonovi i Rozbergovi dueli na startu trka ove sezone uvek su bili na granicama između lucidnih vozačkih poteza i potpunog izluđivanja Toto Volfa koji je da podsetimo već skupljao srču sa asfalta posle bojeva svojih pulena.

Umesto zaključka, bolje je izneti konstataciju da se Toto Volf njihovog kuckanja i koškanja na stazi boji više nego od Ferarija i Red Bula zajedno...

(FOTO: Action Images)


tagovi

VN ItalijeToto VolfNiko RozbergLuis HamiltonFormula 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara