"Toto Volf"
"Toto Volf"

Volf javno paniči zbog Red Bulovog uspona

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.06.16. | 12:53

"Tempo red Bula i Daniela Rikarda došao je kao glavno upozorenje Mercedesu da moramo krenuti dalje kako bi ponovo povratili recept za formulu naše nepobedivosti“, jasno se izrazio Toto Volf

Toto VolfUoči Velike nagrade Kanade Toto Volf, prvi čovek štutgartskog tima priznaje da vidi realnu pretnju u Red Bulu. Ovo je prvi put da vodeće lice Mercedesa pokaže strah od konkurencije. Razlog Volfovih sumornih slutnji su unapređenja koju je ekipa za koju voze Daniel Rikardo i Maks Verstapen najavila za Veliku nagradu Kanade.

„Održavanje prednosti je stalna borba, a mi smo pod sve većim pritiskom. Ovo je nepredvidiva sezona koja je sjajna za sport jer pokazuje koliko je Formula 1 živo i dinamično takmičenje. Za nas kao tim potpuno je jasno da moramo da se unapredimo i na tome radimo“, kaže Toto Volf, prvi čovek Mercedesa.

Izabrane vesti

Volf je za nemačke medije priznao da borbu Hamiltona i Rikarda smatra dobrom ali ne dovoljno sigurnom da bi tim mogao da ima puno poverenje u svoju konkurentnost.
„Tempo red Bula i Daniela Rikarda došao je kao glavno upozorenje Mercedesu da moramo krenuti dalje kako bi ponovo povratili recept za formulu naše nepobedivosti“, tvrdi Volf, i u jednoj rečenici potvrđuje da u Mercedesu ozbiljno strahuju od narastajuće konkurentnosti Red Bula.
„Videli smo pobedu Mercedesa u Monte Karlu i to je veliki uspeh. Ako želimo da izgradimo dugoročni plan za opstanak na liderskoj poziciji moramo zapeti jače nego ikada“, tvrdi Toto Volf iz čega se može zaključiti da u Mercedesu već uveliko strahuju pre svega od Renoa koji će već na narednoj trci pojačati dosadašnje Red Bulove agregate.

(Foto:Action Images)


tagovi

Toto VolfRed BulMercedesMaks VerstapenLuis HamiltonFormula 1Daniel Rikardo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara