""
""

Vojvodina želi da ide ruku pod ruku sa Evropom, na tom putu stoji joj MTK

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.07.15. | 10:10

"Ostao je mali žal što već u Mađarskoj nismo realizovali neku od prilika koje smo stvorili, ali sam ubeđen da ćemo ovog puta u tome uspeti“, rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić

Fudbaleri Vojvodine žele da doguraju što dalje u Ligi Evrope. Prvi važan korak napravili su prošle nedelje remijem bez golova u Budimpešti protiv MTK. Sada im preostaje da na svom terenu u revanšu potvrdi kvalitet i plasira se u drugo kolo kvalifikacija.

Izabrane vesti

KVOTA U MOZZART KLADIONICI NA POBEDU EKIPE VOJVODINE IZNOSI 1,75. POGLEDAJTE OVDE OSTALE KVOTE MOZZARTA ZA MEČ KOJI SE IGRA NA STADIONU KARAĐORĐE

Da su novosadski crveno-beli bili malo smireniji i precizniji, mogli su već u mađarskoj prestonici da otpišu rivala, ali novu dobru priliku za to dobiće na Karađorđu. Ipak, niko u redovima Vojvodine nema nameru da potceni rivala.
“Ne očekuje nas lak posao u revanšu, ali bićemo spremni da odgovorimo izazovu. Bolje poznajemo tim MTK posle prve utakmice. Na stadionu Ujpešta u početku nam je određene probleme zadavao Torgele, ali smo ih blagovremeno uočili i u nastavku ga neutralisali. Način na koji smo igrali u drugom delu tog susreta, pravi je putokaz i za revanš i ubeđen sam da ćemo od prvog minuta delovati onako kako planiramo. Ostao je mali žal što već u Mađarskoj nismo realizovali neku od prilika koje smo stvorili, ali sam ubeđen da ćemo ovog puta u tome uspeti“, rekao je trener Vojvodine Zlatomir Zagorčić.

On za revanš protiv MTK neće moći da računa na povređenog defanzivca, iskusnog Nina Pekarića.

Vojvodina se, inače, drugi put u poslednje tri godine u kvalifikacijama za Ligu Evrope sastaje se mađarskim predstavnikom. U sezoni 2013/14 rival joj je bio još jedan budimpeštanski klub, Honved, a Lale su trijumfovale ukupnim rezultatom 5:1.

Vezni fudbaler Novosađana Aleksandar Paločević uveren je da je Vojvodina bolja ekipa od rivala iz Budimpešte.
“I u prvom susretu u Budimpešti pokazali smo da smo bolji tim i želja nam je da u revanšu to potvrdimo i obezbedimo prolazak u naredno kolo kvalifikacija. Na treninzima radimo na tome kako da zaustavimo igrače MTK i nametnemo naš način igre, čime bismo stigli do trijumfa i ostvarenja cilja“, kazao je Paločević.

Utakmica na novosadskom stadionu Karađorđe igra se od 20.30, a pobednik će se u sledećem kolu kvalifikacija sastati sa boljim iz dvomeča Spartaks Jurmala (Litvanija) – Budućnost (Crna Gora).

 

VOJVODINA – MTK (prvi meč 0:0)

Stadion: Karađorđe
Kapacitet: 15.745
Sudija: Tore Hansen

VOJVODINA: Žakula, Vasilić, Dinga, Đurić, Nastić, Sekulić, Puškarić, Stanisavljević, Paločević, Ivanić, Mrdaković.

MTK: Hegeduš, Beše, Grgić, Vukmir, Vadnai, Tiam, Vaš, Muke, Kanta, Šatmari, Torgele.


tagovi

Zlatomir ZagorčićFK VojvodinaSrbijaMTKMađarskaLiga EvropeAleksandar Paločević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara