"Slavlje Čačana"
"Slavlje Čačana"

Vojvodina opet izgubila bodove u nadoknadi: Bangura utišao Karađorđe (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 11.03.16. | 17:55

Čačani stigli do boda u Novom Sadu pogotkom tamnoputog rezerviste u nadoknadi vremena

Slavlje Čačana

Tek u drugom poluvremenu setili su se fudbaleri Vojvodine i čačanskog Borca da bi mogli da odigraju zanimljiviji uvodni meč ovog 26. kola i time zagreju pokisle gledaoce na Karađorđu. Prvo poluvreme pamtiće se samo po pokušaju Ašćerića i odbrani Bajića u 31. minutu, sve ostalo je bilo za zaborav.

Izabrane vesti

Nastavak je, međutim, doneo mnogo zanimljiviju igru i veća uzbuđenja. Još jedna prilika za Ašćerića u 49. kada je šutirao pravo u golmana gostiju, zatim na drugoj strani neshvatljivi promašaj Vujaklije sa desetak metara u 57. minutu, bili su uvod u vođstvo Novosađana.

Igrao se 71. minut, povratnik iz Holandije Dejan Meleg je izveo slobodan udarac sa desne strane, loptu je na putu do mreže možda zahvatio Filip Malbašić, iako je utisak da nije to učinio, ali je prevario golmana Bajića za vođstvo Vojvodine. 

Bio je to znak Borcu da krene napred i proba da izjednači. I imali su izabranici Ljubiše Stamenkovića dve dobre šanse, ali nisu bili precizni. Kapiten Maslać je u 80. mogao glavom da zatrese mrežu Perića, ali je šutirao pored gola, dok se golman Vojvodine iskazao u 83. minutu prilikom udarca Balabanovića sa distance, kada je maestralno intervenisao.

Ipak, ništa čuvar mreže domaćina nije mogao u nadoknadi vremena, kada je posle kornera Zorića sa desne strane rezervista Mustafa Bangura visoko skočio, udario loptu glavom, a ona na putu do mreže možda zakačila i vezistu domaćina Mićića i završila u mreži Vojvodine za konačnih 1:1.

Tragičar Mićić nije lako preboleo taj gol, koji je primio od doskorašnjeg tima u nadoknadi, pa je u sledećem napadu u šesnaestercu gostiju dobio crveni karton zbog udaranja Vujaklije bez lopte. Glavni sudija Srđan Jovanović je taj trenutak iskoristio da odsvira kraj meča, pa su se gosti više radovali bodu. 

Novosađanima se ponovo desilo da u poslednjim minutima prime gol i ostanu bez tri boda, kao i prošle nedelje protiv Rada na Banjici, pa će puleni Nenada Lalatovića morati da čekaju još barem nedelju dana na prvu pobedu u 2016. godini.

Čačani su, s druge strane ispunili cilj, ostali su neporaženi na terenu velikog konkurenta za drugo mesto, pa će s utakmicom više ostati na drugoj poziciji ispred Čukaričkog barem do sledećeg kola.

SUPERLIGA – 26. KOLO

Petak

Vojvodina – Borac Č 1:1 (0:0)
/Meleg 71 – Bangura 90+1/

Subota

14.00 Jagodina – Radnički Niš
15.00 Partizan – Voždovac
15.00 Spartak – OFK Beograd
18.00 Javor – Surdulica

Nedelja

17.00 Metalac – Rad

Odloženo

Mladost Lučani – Čukarički
Novi Pazar – Crvena zvezda

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrđan VujaklijaSrbijaNikola AšćerićBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara