""
""

Vojvodina: Imaćemo i mi kandidata, možda...

Vreme čitanja: 1min | pon. 26.08.13. | 14:22

''Nikome nećemo dati bezrezervnu podršku, a sad se odjednom ona traži za nešto što smo mi već osetili na svojoj grbači'', rekao je generalni sekretar Novosađana Radisav Rabrenović

Generalni sekretar Vojvodine Radisav Rabrenović najavio je da bi taj fudbalski klub mogao da ima svog kandidata na izborima za predsednika FSS.
"Mi nikome nećemo dati bezrezervnu podršku. U ovom trenutku nemamo kandidata za predsednika, ali možda ćemo ga imati. Ima vremena, skupština je tek za nekoliko meseci. Mi sada imamo obaveze u Evropi i skoncentrisani smo na to", kazao je Rabrenović, a prenosi Tanjug.

Aktuelni predsdnik FS Tomislav Karadžić juče je najavio da će po završetku jesenjeg dela nacionalne Super lige.
"Neka ide sve svojim tokom, kako su zamislili. Mi dugo godina imamo stav, a niko se nije osvrtao na probleme koje smo imali, pogotovo u kupu. Tada se niko nije pridružio inicijativi, a mi do sada nismo menjali mišljenje", objasnio je on.

Izabrane vesti

Rabrenović je dodao da mnogo toga ne funkcioniše na pravi način u Savezu.
"Klubovi formiraju Savez, a ne obrnuto kao što je kod nas. Vojvodina nikad nije imala delegate u institucijama FS. Na to su bili pretplaćeni Zvezda i Partizan, a pridružili su im se i Jagodina i Sloboda. Nigde u svetu nema da ljudi iz klubova budu u savezu. Jednostavno, očigledno je da se izgubilo poverenje. Ipak, sada se odjednom traži podrška za nešto što smo mi već osetili na svojoj grbači", zaključio je Rabrenović.

 

(FOTO: MN Press)


tagovi

FSSRadisav RabrenovićSrbijaSuperligaTomislav KaradžićFK Vojvodina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara