""
""

Vladimir Jugović: Mi Srbi nikada nismo izdali Lacio, Đorđević podseća na Vijerija

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.10.14. | 19:50

Proslavljeni srpski as prepun reči hvale na račun novog napadača Rimljana

Srbi su pisali neke od najlepših stranica u istoriju Lacija. Klub iz Rima nikada nije pogrešio kada je angažovao srpskog fudbalera, što se sada vidi i na primeru Filipa Đorđevića. Srpski centarfor je sa tri gola protiv Palerma pokazao da ga rimski klub nije uzalud čekao i nagoevstio da je Miroslav Klose dobio dostojnu zamenu.

Izabrane vesti

Pre Đorđevića, dres rimskih nebesko-plavih su sa uspehom nosili Vladimir Jugović, Siniša Mihajlović, Dejan Stanković, Darko Kovačević, Aleksandar Kolarov. Jugović nije bio član one šampionske generacije „Lacijala“ iz 2000. godine, ali je ostavio dubok trag igrama u dresu Rimljana. Njegovo mišljenje se ceni na Apninima, a jedan od najtrofejnijih srpskih fudbalera je prepun reči hvale za učinak Đorđevića.
„Sada se nadamo da će i Đorđević pisati istoriju Lacija. Mi Srbi vas u Laciju nikada nismo izdali, što smo i demontrirali na terenu u prošlosti. Ne samo ja, već i Mihajlović, Stanković, Kolarov... Đorđević se mnogo popravio u odnosu na vreme kada je došao u Francusku. Iskustvo u Nantu mu je pomoglo da sazri kao igrač. Sada bi mogao da bude ozbiljno oružje Lacija. Velika stvar je i to što je došao bez obeštećenja. Podseća me na Vijerija jer je klasičan golgeter i levak je. Ali, ja ne volim ta poređenja među igračima jer svaki igrač ima svoje karakteristike“, rekao je Jugović za italijanske medije.  

(FOTO: Action images)


tagovi

EvropaFilip ĐorđevićItalijaLacioSerija AVladimir Jugović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara