"Slobodan Boban Janković"
"Slobodan Boban Janković"

Vlada Janković: Čudno se osećam što igram protiv Zvezde, jer tu je moj otac legenda!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.10.13. | 22:48

"Malo mi je teško, jer će biti posebna atmosfera", rekao je sin bivšeg košarkaša crveno-belih

Slobodan Boban JankovićVladimir Janković, sin legendarnog košarkaša Crvene zvezde Slobodana Jankovića, konačno je stigao u Beograd i automatski na sebe privukao pažnju ovdašnjih medija. Iako lično nije imao dodirnih tačaka sa Zvezdom, u prvom obraćanju srpskim novinarima 23-godišnji Vlada je rekao da su mu emocije vrlo pomešane. 
"Da budem iskren, malo se čudno osećam, jer igram protiv Crvene zvezde. Čudno je igrati protiv ekipe u kojoj je tvoj otac igrao deset godina, ali je.i ga...", nasmejao je sve Vlada, koji je rekao da dugo nije govorio srpski i da mu se omaklo. Naravno, uz puno razumevanje srpskih novinara, mladi košarkaš je nastavio:
"Malo mi je teško što igram protiv kluba mog ćaleta, jer će biti posebna atmosfera. Za mene i moju ekipu najbitnije je to da dobijemo ovu utakmicu, jer je evroligaška. Već smo izgubili jednom u gostima kada nismo trebali (Lijetuvos Ritas prim. aut.), zato ćemo sve dati da ovde pobedimo", rekao je Janković

Delije svog heroja Bobana pamte kao legendu kluba i nekog ko je sve dao za crveno-beli klub. Vlada sada gradi svoje ime i karijeru u jednom od najvećih klubova u Grčkoj. Ipak, ni sam ne zna šta bi mogao da očekuje od navijača u Pioniru
"Iskreno, ne znam ni sam šta da očekujem sutra, jer prvi put osećam ovo što sada trenutno osećam. Ja sam siguran da će biti to jedan sjajan košarkaški spektakl i za Crvenu zvezdu i za Panatinaikos".

Izabrane vesti

Što se samog tima Zvezde tiče, Vlada smatra da crveno-beli imaju dobru "podlogu" da naprave dobar rezultat u Pioniru, ali... PAO se neće predati.
"Sigurno će biti vrlo bitna utakmica za Zvezdu, posebno jer ponovo igra kod kuće. Ići će na pobedu, kao i mi. Biće nam teško da dođemo do pobede. Pionir je manja hala od Arene, i definitivno će atmosfera mnogo više uticati na igru nego što je to bio slučaj u Areni", zaključio je Janković.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Boban JankovićFK Crvena zvezdaEvroligaKK PanatinaikosSrbijaVladimir Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara