""
""

Vicele, jednog dana bićeš Krupniković! Zoran Tošić spasao CSKA! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.10.15. | 19:39

Spektakularan gol makazicama belgijskog reprezentativca obeležio trijumf Zenita protiv Tosna (5:0), Armejci slave Bambija

Favoriti su ostali neogrebani u današnjim mečevima ruskog kupa! Zenit je petardirao drugoligaša Tosno (5:0), a taj meč će se pamtiti po spektakularnom golu belgijskog reprezentativca Aksela Vicela.

Posle centaršuta iz kornera defanzivci Tosna su naivno ostavili Vicela samog, a onda su usledile makazice i cepanje protivničke mreže.

Izabrane vesti

Trener ekipe iz Sant Peterburga Portugalac Viljaš Boaš nije mnogo eksperimentisao, šansu je pružio velikom broju igrača iz startne postave, pa Tosno nije imao čemu da se nada. Vitsel je postigao dva gola, isto toliko je dodao Dzjuba, a u listu strelaca se upisao i Rezancev.

Mnogo više problema imao je moskovski  CSKA. Ural je bio na korak da odoli u Moskvi, ali je Armejce spasao reprezentativac Srbije Zoran Tošić. Posle nekoliko pasova na malom prostoru popularni Bambi je šutirao sa nekih 18 metara. Nije bio to jak, koliko precizan udarac, pa golmanu Urala nije bilo spasa.


tagovi

Zoran TošićRusijaNebojša Krupnikovićmeđunarodni fudbalEvropaAksel Vitsel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara