""
""

Viljas Boaš priznao: Bejl ide u Real za svetski rekord

Vreme čitanja: 2min | sre. 28.08.13. | 15:44

Trener Totenhema otkrio da će saga oko Velšanina biti završena dogovorom tri strane uz najveću sumu u istoriji prelaznih rokova

Od kada traje ova sapunica oko Gereta Bejla, koja se polako već svima popela na glavu, prvi put je iz Totenhema stigla zvanična izjava i potvrda Bejlovog odlaska u Real Madrid. Danima su trajala nagađana i puštanje proverenih onformacija iz dva kluba, ali niko od zvaničnika nije potvrdio transfer ili njegovu visinu. Konačno je danas progovorio trener Totenhema Andre Viljas Boaš i najavio Bejlov odlazak u Real Madrid. Uz informaciju da će to biti svetski rekord u visini transfera, tako da cifra od 109 miliona koja se najčešće pominjala, sada ima dodatnu potvrdu.

Izabrane vesti

Viljas Boaš je prethodnih dana bio pod veliki pritiskom i umesto o rezultatima svoje ekipe, pred medijima je konstantno morao da odgovara na pitanja o Bejlu koji je van ekipe i odbija da trenira, a na početku je to klub pravdao izgovorima o lakšim povredama.
“Nisam siguran koliko će ovo sve da traje. Može da se desi uskoro, a može i poslednjeg dana prelaznog roka. On je na pragu velikog transfera u Real Madrid i ako dođe do toga, mi mu želimo svu sreću jer nas vežu neki divni zajednički trenuci. Ali, način na koji on pokušava da dođe do transfera, nije korektan. Ipak, to je strategija koju su izabrali on i njegovi menadžeri i mi tu ne možemo ništa. Na klraju, mislim da će doći do dogovora tri strane i da će Totenhem prihvatiti najveći transfer u istoriji fudbala. Tu se završava ova priča. A, što se tiče Realove prodaje dresova sa Bejlovim imenom, neka rade šta hoće. To je njihova stvar”, rekao je portugalski stručnjak.

Španski mediji navode da će posao biti zaključen u narednih 48 časova. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Andre Viljas-BoasEngleskaEvropaGeret BejlPremijer ligaPrimeraReal MadridŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara