""
""

Viljareal preživeo penal u 90. minutu i doneo tri boda iz Katalonije! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.02.14. | 23:55

Žuta podmornica pobedila Espanjol u gostima sa 2:1, a junak trijumfa je golman Asenho koji je u finišu meča zaustavio pokušaj Serhija Garsije sa bele tačke

Viljareal se pevajući i sa tri boda u džepu vraća iz Katalonije! Žuta podmornica je nastavila sa dobrim partijama i pobedom od 2:1 u gostima nad Espanjolom ostala u trci sa baskijsim klubovima za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Izabrane vesti

Imali su fudbaleri Viljareala dobijen meč, sve je mirisalo na lagan trijumf, a na kraju su jedva uspeli da sačuvaju sva tri boda. Junak trijumfa je bio golman Serhio Asenho koji je u 90. minutu meča odbranio penal najboljem igraču Espanjola, Serhiju Garsiji.

Viljareal je poveo golom Mozesa posle dobrog centaršuta Leive i slabe intervencije odbrane domaćih. Zahvaljujući tom golu, Žuta podmornica je sa minimalnom prednošću otišla na odmor.

Već na početku drugog dela igre, Perbe je duplirao prednost iako se čini da je akciji iz koje pao gol prethodio ofsajd.

Činilo se da je Espanjol na kolenima, ali su Katalonci ipak uspeli da vrate neizvesnost u meč. Posle munjevite kontre, Korboda je u 78. minutu kaznio uspavanu odbranu Viljareala.

A, onda je u 90. minutu usledila drama. Gabrijel je igrao rukom u svom kaznenom prostoru i skrivio penal. Izgledalo je da će trijumf proklizati gostima kroz šake, ali da se to ne desi potrudio se Asenho koji je pročitao Garsijin udarac „sa kreča“ i sačuvao pobedu svom timu koji sada ima samo isto bodova kao petoplasirani Sosijedad, a četiri manje od Bilbaa.

(FOTO: Action images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSerhio GarsijaSerhio AsenhoPrimeraEvropaEspanjol

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara