"Pogodak Sorijana za 1:0"
"Pogodak Sorijana za 1:0"

Viljareal opet ima napad za poštovanje, Lionu spakovao dva komada: Biševac se vratio posle šest meseci (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 26.07.15. | 17:22

Rukavina i Pantić bez primljenog gola u drugoj pobedi Žute podmornice na Kupu Emirata - 2:0

Pogodak Sorijana za 1:0Sve što je vredelo u napadu Viljareala je otišlo, međutim, ako je suditi na osnovu prvih ozbiljnijih kontrolnih utakmica Žuta podmornica neće imati problema sa realizacijom u novoj sezoni. Španski tim je slavio i u drugom meču Kupa Emirata, pošto je u Londonu savladao Lion - 2:0.

Nepuna 24 sata posle trijumfa nad Volfzburgom (2:1), ekipa Marselinja Garsije Torala je pokazala da se u njenoj igri ne osećaju odlasci Vijeta (Atletiko Madrid), Dos Santosa (Los Anđeles), Učea (Tigresa) i Kanija (Deportivo), pa je posle pola sata povela golom Bruna Sorijana iz jedanaesterca. Prethodno je prekršaj skrivio desni bek Dilan Embumbuni.

Izabrane vesti

Viljareal je na 2:0 povisio u 54. minutu posle sjajne asistencije Gerarda Morena za Lea Baptistaa, koga je Atletiko Madrid prosledio na pozajmicu, a ovaj nagovestio da će pogađati kao prošle sezone u dresu Rajo Valjekana.

U španskom timu po 90 minuta, na pozicijama desnog beka i štopera igrali su srpski internacionalci Antonio Rukavina i Aleksndar Pantić, dok se Milan Buiševac posle šest meseci pauze zbog povrede prednjih ukrštenih ligamenata vratio na teren u dresu Liona i igrao samo prvo poluvreme.

(FOTO: Action images)


tagovi

ViljarealŠpanijaPrimeraOlimpik LionMilan BiševacLiga 1Kup EmirataFrancuskaEvropaEmirejts kupAntonio RukavinaAleksandar Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara