"Naplaniran trošak: Viktor Valdes"
"Naplaniran trošak: Viktor Valdes"

Viktore, nije ti ovo Barselona! Valdes plaća 100 evra kad razmeni dres sa rivalom!

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.02.16. | 12:27

Standard iz Liježa tražio od svog golmana da im plati neobičnu kaznu

Naplaniran trošak: Viktor Valdes

Teška vremena za bivšeg golmana Barselone Viktora Valdesa. Nakon problema sa povredama u Mančester Junajtedu zbog kojih se nije ustalio u timu Crvenih đavola, otišao je na pozajmicu u Standard iz Liježa, a tamo se suočio sa još jednim, složićete se, neobičnim problemom.

Izabrane vesti

Kao zvezdi belgijske Pro lige, kolege golmani iz drugih timova mu posle svake utakmice traže na poklon dres Standarda. Katalonac im, obično, izađe u susret, ali ono što je zanimljivo je da će za tri poslednja dresa koja je poklonio morati da plati matičnom klubu čak 100 evra!

U klubu iz Liježa nemaju razumevanja za rasipanje njihovog golmana i kažu da ne mogu da prijušte kao recimo njegovi prethodni klubovi, da mu svakog vikenda naručuju nove garniture dresova od sponzora. 

Sam Valdes je iznenađen i razočaran što su mu u Standardu tražili pare, pogotovo jer je razmena dresova sa rivalom gest koji se godinama unazad praktikuje u fudbalu, a zanimljivo da baš Španac nije poznat kao neko ko insistira često na tome.

Za kraj, spomenimo i da je sličnu praksu u Srbiji pre nekoliko godina imao OFK Beograd dok je trener bio Dejan Švaba Đurđević. Njegovi prvotimci su tada plaćali po 100 evra u slučaju da dres poklone navijaču svog tima ili protivničkom igraču.

Pratite MOZZART Sport i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor ValdesStandard LiježŽupiler Pro ligaBelgija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara