"Valdes"
"Valdes"

Viktor Valdes opet u Premijer ligi: Stiže i Van Persi

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.07.16. | 16:34

Midlzbro pravi sjajan tim

ValdesNije se nabranio Viktor Valdes (34) prošle sezone. Za Mančester junajted nije ni debitovao, ali bi u osvit nove mogao da zaigra u Premijer ligi. Kako sad stvari stoje, španski čuvar mreže bi trebalo da potpiše za povratnika u elitni rang engleskog fudbala - Midlzbro.

Nekadašnji prvotimac Barselone, kome Luj van Gal nije dao čestitu šansu na Old Trafordu, po svemu sudeći završio je gro posla oko pronalaska novog angažmana. Upravo u Barseloni su vođeni pregovori između Valdesa, trenera Midlzbroa Aitora Karakne i Lea Perkovića, trenera golmana Boroa. Engleski i španski mediji uveravaju da je dogovor postignut i da se samo čeka da Valdes doputuje na Ostrvo, odradi lekarske preglede i bude promovisan na Riversajdu.

Izabrane vesti

Valdes dolazi kao slobodan igrač, pošto mu je istekao ugovor sa Mančesterom, a prolećni deo sezone proveo je u Liježu, gde je skupio tek osam utakmica za Standard. Osim Midlzbroa, tokom leta na stolu je imao ponude lisabonskog Sportinga i turskog Bešiktaša, ali se opredelio za rad sa zemljakom Karankom.

Van PersiMidlzbro je dosad doveo holandaskog vezistu Martina de Rona (Atalanta, 15.000.000 evra), dansko krilo Viktora Fišera (Ajaks, 5.000.000), španskog štopera Bernarda Espinozu (Sporting Hihon, bez obeštećenja) i desnog beka Džordana Mekgija (Harts, pozajmica), dok bi prava bomba mogla da eksplodira u vodu još jednog nekadađšnjeg člana Mančester junajteda - Robina van Persija.

Holandski napadač, koji je minulu sezonu proveo u Fenerbahčeu, zašao je u pregovore sa Midlzbroom, postoji mogućnost da se oni pozitivno završe, pa da povratnik u Premijer ligu oformi sjajan tim.

Sve vesti iz letnjeg prelaznog roka pratite u specijalu TRANSFERI UŽIVO

(FOTO: Action images)


tagovi

Viktor ValdesRobin Van PersiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara