"Vratio se kući: Vidal"
"Vratio se kući: Vidal"

Vidal: Vratio sam se kući, Barselona je moj poslednji klub

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.06.15. | 15:18

"Bio sam koncentrisan na reprezentaciju i znao sam da može da se desi da odem. Sve se desilo veoma brzo”, rekao je novo pojačanje Katalonaca

Vratio se kući: VidalBarselona je dala 18.000.000 evra za Aleksa Vidala. To je cena koju su Kataloncu platili što su se svojevremeno olako odrekli hitrog univerzalca koji deluje po desnoj strani. Vidal je prošao školu Barselone u sezoni 2000/01, ali je prvu seniorsku sezonu odigrao u Espanjolu. Posle ga je put vodio u Pantrakikos, Poblu Mafumet, Himnastik, Maljrku, Almeriju i, na kraju, u Sevilju, gde je iza sebe imao sezonu karijere.

Vidal je danas i zvanično predstavljen javnosti koja još slavi osvajanje Lige šampiona.  
“Posle rođenja moje ćerke ovo je najvažniji dan u mom životu. Vratio sam se kući”, emotivno je poručio Vidal i nastavio: “Uvek sam pokušavao da se držim po strani u vezi onoga što može da se desi u budućnosti, ali svi znamo da je to teško kada počne transfer pijaca. Bio sam koncentrisan na reprezentaciju i znao sam da može da se desi da odem. Sve se desilo veoma brzo”.

Izabrane vesti

Vidal će biti pod posebnom lupom navijača Barselone zbog toga što je u mlađim kategorijama dve godine igrao za Real Madrid.
“Ponavljam da je najvažnija stvar to što sam se vratio kući. Svaki igrač mora da živi i nadam se da će Barsa biti moj poslednji klub”, poručio je novi član šampiona Evrope koji je potpisao na četiri godine.

(FOTO: Action images)


tagovi

ŠpanijaPrimeraletnji prelazni rok 2015EvropaAleks Vidal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara