""
""

Veterani ne daju Mladenoviću omladinsku školu!

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.15. | 16:41

Nezvanično jedan od kandidata bivših igrača Stanislav Karasi

Dugo planirana sednica Skupštine kluba Crvene zvezde otkazana je pod obrazloženjem da zbog godišnjih odmora neće biti kvoruma. Međutim, nezvanično se može čuti da skupštinski delegati nisu usaglasili mišljenja po mnogim pitanjima... Zakuvalo se oko izbora novog direktora omladinske škole, mesta koje je bilo rezervisano za Dragana Mladenovića.

Pojedini moćni ljudi bliski Crvenoj zvezdi želeli su da na toj funkciji vide bivšeg reprezentativca naše zemlje, ali su se toj ideji suprostavili-veterani. Naime, pojedini bivši veliki igrači Crvene zvezde uplašili su se za svoj status posle saznanja da Dragan Mladenović namerava da napravi revoluciju u omladinskoj školi i dovede svoje ljude. Veterani su o svom stavu obavestili aktuelne čelnike koji su prethodnih sedmica imali sastanke sa Draganom Mladenovićem. Nezvanično, kandidat veterana je Stanislav Karasi.

Izabrane vesti

Takođe, Mladenoviću se spočitava i činjenica da je posle odlaska iz omladinske škole često napadao klub preko medija, te tužio Crvenu zvezdu Arbitražnoj komisiji FSS.


tagovi

SuperligaStanislav KarasiSrbijaEvropaDragan MladenovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara