"Vestbrukov specifični stil kucanja"
"Vestbrukov specifični stil kucanja"

Vestbruk o takmičenju u zakucavanju: Kucam isključivo preko ljudi! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 14.02.15. | 13:11

Eksplozivni plejmejker Oklahome otkrio je zbog čega ne učestvuje na popularnom Slam Dank takmičenju iako mnogi žele da ga vide u toj ulozi

Vestbrukov specifični stil kucanja

Uzdanica Tandera uživa da šokira javnost bombastičnim izjavama, te je tako bilo i ovoga puta kada je Ol star vikend u pitanju. Na pitanje zbog čega ne učestvuje na takmičenju u zakucavanju Rasel Vestbruk je poručio da mu to nije zanimljivo, jer voli da lomi obruč isključivo kada ispred sebe ima prepreku u vidu igrača protivničke ekipe!

Izabrane vesti

Košarkaški novinar iz Oklahome Darnel Marberi na svom Tviter nalogu obelodanio je Vestbrukove razloge za izbegavanje Slam Dank kontesta.
„Zakucavam isključivo preko ljudi“, navodno je rekao organizator igre Tandera.

Na sreću, ipak nećemo ostati uskraćeni za bravure Rasela Vestbruka na ovogodišnjem Ol star vikendu pošto će se izvanredni plej Oklahome naći u timu Zapada na centralnom meču koji se igra u noći između nedelje i ponedeljka. No, velika je šteta za sve ljubitelje najjače lige na svetu što on ne želi da se nadmeće u zakucavanjima s obzirom na to da nas je za nepunih sedam sezona u NBA ligi prečesto uveseljavao akrobacijama „iznad obruča“.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rasel VestbrukNBA Ol star 2015NBA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara