"Vladimri Vermezović"
"Vladimri Vermezović"

Vermezović: Samo ja odlučujem o svom statusu!

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.04.13. | 20:08

"Sešćemo i razmisliti šta je najbolje", odgovara Mile Jovičić, potpredsednik Partizana

 

Vladimri VermezovićLjubiša Tumbaković je otišao, a samim tim i podrška koja je Vladimira Vermezovića čuvala od hirovite uprave Partizana, koja je u prošlosti pokazala da nema milosti prema trenerima. Ipak, aktuelni šef struke crno-belih tvrdi da ne strahuje za svoj status u Humskoj. Jer...
"Ne, zašto bih? Samo ja odlučujem o svom statusu", smireno je i pomalo arogantno konstatovao Vermezović posle remija u Novom Pazaru.

Izabrane vesti

Potpredsednik Partizana Mile Jovičić, ipak, nije bio toliko uveren da neće biti rokada na klupi srpskog šampiona.
"Ne mogu ništa konkretno da vam kažem. Sešćemo i razmisliti šta je najbolje", odgovorio je na novinarsko pitanje o mišljenju uprave o radu trenera.

Podsetimo, crno-beli su za samo mesec i kusur dana sa 11 spali na samo dva boda prednosti nad Crvenom zvezdom?
"Jesmo izgubili dva boda, ali imamo još dva. Ništa nije gotovo. Do večitog derbija imamo još dve utakmice, a onda će se odlučivati", ima spreman odgovor Vermezović, koji je rekao i da ne može da bude ljut na igrače, jer su, posebno u drugom poluvremenu, bili borbeni, iako igra nije bila povezana.

Najviše mu je zasmetala atmosfera na Gradskom stadionu.
"Nije me toliko impresionirao ambijent koliko me je iznenadila činjenica da danas nisam mogao da budem zaštićen na svom radnom mestu. Vređali su me, gađali, pljuvali i polivali vodom. Međutim, to je deo predstave. Samo sam gledao kako da izvučem živu glavu".

O izostanku Marka Šćepovića Vermezović je kratko rekao da reprezentativni napadač: "cele nedelje nije bio pravi na treningu", te da bi Novi Pazar bio psihički jako teška utakmica za njega i da je pitanje da li bi izdržao?

Upitan da prokomentariše sukob sa Aleksandrom Mitrovićem, trener Partizana je odgovorio: "Nije se desilo ništa strašno. Obična čarka tokom igre na skraćenom terenu. U žaru borbe došlo je do verbalnog obračuna i psovki i tu se sve završilo".

Koleg iz Novog Pazara Nebojša Vučićević bio je kratak.
"Osvojili smo bod koji nam daje nadu da ćemo uspeti da obezbedimo opstanak.Imamo Slobodu sledeće kolo, pa nam dolazi Vojvodina i u svaku utakmicu ćemo ući sa željom da osvojimo bodove.Čestitam momcima,imao je Partizan nekoliko prilika ali mogu da kažem da smo zasluženo osvojilči bod".

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Mile JovičićNebojša VučićevićNovi PazarFK PartizanSrbijaStefan ŠćepovićSuperligaVladimir Vermezović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara