"Vladimir Vermezović"
"Vladimir Vermezović"

Vermezović: Mene bi ovde `pojeli` kada bih na teren izašao sa Lazevskim i Volkovim (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.03.13. | 16:22

"Bilo bi odmah vređanje: ’Vidi ga ovaj, izlazi na teren sa dva leva beka’, tako da, ne bih se upuštao u takvu kombinaciju", rekao je nasmejani strateg crno-belih

Vladimir VermezovićVladimir Volkov ponovo je u centru pažnje fudbalske javnosti. Posle nedavno objavljenog teksta, u kojem je redakcija MOZZART Sporta istakla da reprezentativac Crne Gore nije odigrao ni minut za Partizan, a sa Hrabrim sokolovima gazi ka Brazilu, odnosno Svetskom prvenstvu, trener crno-belih Vladimir Vermezović dao je svoju ocenu kompletne situacije vezane za (ne)igranje 26-godišnjeg levog beka.
Evo baš sada sam pričao sa Vladom. On nije igrao na onom mestu na kojem igra u Partizanu. Igrao je na levoj strani visoko, tako da smo dobili još jednu kombinaciju što se tiče našeg tima, da koristimo Vladu i na toj ofanzivnoj poziciji. Međutim, činjenica je da Volkov nije igrao levog beka, što je njegova prirodna pozicija“, rekao je Vermezović, a zatim, uz osmeh, dodao:
“Znate kako, mene bi ovde pojeli kada bih izašao na teren sa Lazevskim i Volkovim po levoj strani. Bilo bi odmah vređanje: ’Vidi ga ovaj, izlazi na teren sa dva leva beka’, tako da, ne bih se upuštao u takvu kombinaciju. Vlada će kod nas igrati na svom mestu, na mestu levog beka. Treba iskoristiti Vladine trkačke sposobnosti, nije sporno. Ali, kada bih izašao sa Lazevskim i nekim drugim levim bekom bilo bi problema sigurno“.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

Aleksandar LazevskiCrna GoraEvropaFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir VermezovićVladimir Volkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara