""
""

Verder poslao Stevanovića na kaljenje

Vreme čitanja: 1min | sub. 12.01.13. | 14:00

"Nadam se da će Aleksandar napredovati i steći potrebno iskustvo u Cvoleu", poručio trener kluba iz Bremena Tomas Šaf

Dvadesetogodišnji srpski fudbaler iz Verdera Aleksandar Stevanović, pozajmljen je holandskom prvoligašu Cvoleu do kraja sezone. To je na konferenciji za novinare potvrdio trener kluba iz Bremena Tomas Šaf.

"Imamo dobro iskustvo sa Denijem Avdićem koga smo takođe poslali na pozajmicu u Cvole i nadam se da će Aleksandar takođe napredovati i steći potrebno iskustvo“, rekao je Šaf

Izabrane vesti

Verder i Cvole su već sarađivali ove sezone kada su Nemci na pozajmicu u Cvole poslali već pomenutog švedskog reprezentativca Avdića

Obzirom da se obe ekipe nalaze na pripremama u turskom Beleku, Stevanović je prvo odradio par treninga sa holandskim timom pre ozvaničenja saradnje. 

Mladi Srbin (ima takođe i nemački pasoš) je u tim Verdera stigao iz omladinaca Šalkea 2011. godine, gde se pridružio starijem bratu Predragu, koji je već igrao u Bremenu. Igra na poziciji veznog igrača, ali takođe može da odgovori zahtevima kraj desne aut linije. Za drugi tim Zelenih, člana Regionalne lige, odigrao je 17 mečeva, dok je u dresu prvog tima zabeležio tri nastupa u Bundesligi. 


tagovi

Aleksandar StevanovićcvoleEredivizijaEvropaHolandijaNemackaVerder

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara