"Živeo, živeo i srećan nam bio..."
"Živeo, živeo i srećan nam bio..."

Vengeru zamalo da presedne rođendan, a na kraju je ipak imao šta da slavi

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.10.14. | 23:32

Fudbaleri Arsenala, posle dosta problema i preokreta u Briselu, poklonili Vengeru pobedu za 65. rođendan

Živeo, živeo i srećan nam bio...

Malo je nedostajalo da Arsenu Vengeru presedne 65. rođendan, ali su njegove Tobdžije u triler završnici napravile veliki preokret i došle do pobede nad upornim i hrabrim Anderlehtom (2:1).
"Opet su nas uhvatili na spavanju u odbrani i tako smo i primili gol. Imali smo sreće što Anderleht nije iskoristio neke šanse posle toga i na kraju smo se vratili u život. Imali smo pravi timski duh i na kraju došli do pobede, ali Anderleht je pokazao da u Belgiji ima stvarno kvalitetnih igrača", rekao je Venger posle meča u Briselu koji je njegov tim dobio golovima u 89. i 91. minutu.

Izabrane vesti

Anderleht je poveo u 71. minutu preko Endija Nahara i tada je stvarno izgledalo da šampion Belgije mora da zabrlja baš mnogo kako bi ispustio prednost u tom trenutku. Međutim, kao i mnogo puta prethodnih godina u Evropi, fudbaleri Anderlehta potpuno su pali, dozvolili protivniku da se vrati i na kraju zahvaljući golu Lukasa Podolskog osvojili tri boda.
"Ovo bi za Arsenal mogla da bude ključna pobeda u borbi za osminu finala. Imamo tri boda manje od vodeće Borusije i sada nam preostaje samo da pobedimo preostale utakmice kod kuće. Večeras smo si borili do kraja, znamo da u ovom takmičenju često padaju golovi u poslednjih pet minuta, a tako je bilo i sada", dodao je slavljenik Venger.

Strelac izjednačujućeg gola za Arsenal bio je Kiran Gibs ni sam nije mogao u potpunosti da veruje kako je ekipa došla do pobede u Briselu.
"Nismo odustajali ni u jednom trenutku, a nije nam bilo lako, verujte mi. Ovo je baš, baš veliki rezultat za nas. Dobro je da smo napadali i pritiskali do samog kraja", ocenio je Venger.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AnderlehtArsen VengerArsenalEvropaKiran GibsLiga šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara