"Ektor Beljerin"
"Ektor Beljerin"

Vengeru za ljubav: Beljerin odbio Siti i Barsu i rekao DA Arsenalu

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.11.16. | 15:11

Plata duplirana

Ektor BeljerinBarselona je zabacila udicu, Arsen Venger je ekspresno reagovao i upravi Arsenala naložio da ispune sve što Ektor Beljerin traži ne bi li brzonogi desni besni bek ostao na Emirejtsu. Kako prenosi londonski Ivning standard 21-godišnji fudbaler je uzvratio na poverenju i baš danas dao zeleno svetlo za potpisivanje novog ugovora s Tobdžijama čime je Barsi, pa i Mančester Sitiju poručio da ga zanima samo Arsenal.

Ivning standard piše da će ugovor biti potpisan na šest i po godina i da će Beljerinova primanja biti otprilike duplirana sa trenutno 55.000 funti nedeljno, na više od 100.000. Tačna plata nije još poznata.

Izabrane vesti

Podsetimo, Venger se isprva nije žurio sa pregovorima pošto je na ovom postojećem ostalo još tri godine, ali čim je čuo da su se Barsa i Siti, između ostalih, ozbiljno namerili procenio je da je baš Beljerinov slučaj prioritet. Važniji čak i od pregovora o ostanku Mesuta Ozila i Aleksisa Sančeza čiji ugovori ističu za nešto više od 18 meseci.

Uprava je reagovala kako je situacija zahtevala. Sve je brzo završeno i tokom ovog popodneva i zvanično je saopšteno da je Beljerin potpisao ugovor do 2023. godine.

Venger može da prestane da paniči. Imao je razloga. Tek da podsetimo, samo Siti mu je od 2009. ukrao čak sedmoricu igrača. Na kraju prošle sezone Pep Gvardiola je u stručni štab doveo i bivšeg kapitena Arsenala Mikela Artetu.

Sad se čekaju Ozil i Sančez. Kad je ovaj prvi u pitanju rukovodstvo Arsenala je u optimističnom raspoloženju. Sančez bi mogao da bude problem, pošto obojica traže značano više od 200.000 funti nedeljno. Juventus - i Siti naravno - čekaju rasplet u pregovorima sa Čileancom. Pre leta, naravno, ništa od priča o transferu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaEngleskaEktor BeljerinArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara