"Kristijan Pavon"
"Kristijan Pavon"

Vengerov jeftini i uzbudljivi odgovor - Kristijan Pavon! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.18. | 15:58

Napadač Boke na pragu Emirejtsa

Kristijan PavonAleksis Sančez je izgubio strpljenje za Arsenal koji ne može da napadne titulu šampiona i rešio da proba sa Mančester Sitijem, Arsen Venger je konačno smislio kako će da odgovori. I dobili smo tako karakterističan potez francuskog stručnjaka, koji je još jednom škrto izaša na tržište, ali izgleda svejedno uspeo da upeca vrlo obećavajućeg igrača. Meksički mediji pišu: Bokin Kristijan Pavon vrlo je blizu selidbe u London!

Cena prava sitnica za Arsenal: 37.000.000. Dolara. Preračunato u evre svega oko 31.000.000 evra. Nešto manje će Tobdžije dobiti na prodaji Sančeza iako njemu ugovor ističe za šest meseci. A Pavonu je tek 21 godina.

Izabrane vesti

I nešto što pomalo podseća baš na Sančeza. Možda ta hitrina u koraku, u driblingu?

Inače, mediji su ranije pisali da Pavona prate i Juventus i Mančester Siti, ali ugledni Tyk Sport sada tvrdi da je Arsenal vrlo blizu da dobije trku. Zvanična ponuda još nije stigla, ali se očekuje u narednim satima.

Što se tiče Boke, očekuje se povratak Karlosa Teveza iz njemu nimalo drage Kine, kupuju se Hulio Bufarini i Emanuel Mas. Odličan potez i za Boku, koga je Pavona  maja 2016. godine dovela za skromnih 1.300.000 evra.

Sad je došlo vreme da Pavon raširi krila.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ArgentinaArsenalBoka juniorsEngleskaEvropaKristijan Pavonmeđunarodni fudbalPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara