"Venger sa Fabregasom u vreme kada je igrao u Arsenalu"
"Venger sa Fabregasom u vreme kada je igrao u Arsenalu"

Venger: Žalim što sam prodao Fabregasa Barseloni

Vreme čitanja: 1min | čet. 23.04.15. | 12:14

"Želim da svaki igrač bude poštovan", rekao je Francuz

Venger sa Fabregasom u vreme kada je igrao u ArsenaluArsen Venger ima dve emocije kada je u pitanju Sesk Fabregas: žaljenje i poštovanje. Prva se odnosi na odluku da ga pusti da ode iz Arsenala u Barselonu 2011. godine, a druga je posebno aktuelna pred nedeljni meč između Arsenala i Čelsija, u čijim redovima Fabregas trenutno nastupa, jedan je od najboljih fudbalera u sezoni i deli asistencije kao od šale.
"Veoma žalim što sam ga pustio u Brselonu 2011. godine", rekao je Venger engleskim novinarima.

Španac je prvo 2004. godine za 3.200.000 evra prešao u redove Topdžija, da bi se vratio u glavni grad Katalonije 2011. godine za sumu od 34.000.000 evra. Finansijski gledano to je bio odličan posao, ali Venger sa ove tačke gledišta smatra da to ipak nije bilo baš preterano mudro. Ipak, menadžer Arsenala je pozvao navijače da pokažu poštovanje prema Špancu u nedelju kada se bude vodila borba za prvo mesto u Premijer ligi, gde Čelsi za sada ima prednost od deset bodova.
"Želim da svaki igrač bude poštovan, tako je i sa Fabregasom", jasan je Venger.

Izabrane vesti

Meč između Arsenala i Čelsija se igrau nedelju od 17 časova na satdionu Emirejts, a Topdžije će imati priliku da smanje bodovni zaostatak. Ali i da pozdrave Seska Fabregasa. Aplauzom ili zvižducima, videćemo.

(FOTO: Action images)


tagovi

Arsen VengerŠpanijaPremijer ligaFrancuskafabregasEvropaEngleskaČelsiArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara