""
""

Veliko srce Grobara: Kreče kuću Miši Tumbasu, kupuju mu televizor, frižider, peć... (FOTO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.02.15. | 16:39

Evo šta se desi kad se organizju navijači Partizana...

Partizan i Miša Tumbas. Dugogodišnja veza. Reklo bi se - neraskidiva. Gde god da igraju crno-beli, tu je i njihov najpoznatiji navijač. Prati ih u stopu. Ne propušta fudbalske, košarkaške, utakmice rukometnog ili vaterpolo kluba, ali... Malo ko je do pre nekoliko dana znao da živi u katastrofalnim uslovima. Kad su za to saznali navijači crno-belih samoinicijativno su se organizovali i podsredstvom društvenih mreža pokrenulii akciju kako bi Miroslavu Gajiću obezbedili normalne uslove za život.

Danas su bili u njegovom Bariču. Zatekli su poražavajuće uslove, ali su prionuli na posao, izvršili dezinfikaciju i deratizaciju njegove kuće, započeli krečenje, sve u nameri da Gajiću upristoje uslove za normalan život. U planu je i kupovina televizora, frižidera, TV peći, ćebadi, a kako u kući nema vode angažovaće i vodoinstalatera da bi sredio stvar.

Izabrane vesti

A to nije sve, jer Grobari planiraju da se raspitaju kakve su šanse da se Miša Tumbas smesti u dom za stara lica, gde bi imao redovnu medicinsku negu i tri obroka dnevno.

Ono što je posebno impresivno je činjenica da su se u akciju skupljanja pomoći uključili i navijači Partizana iz Australije, okupljeni pod imenom Grobaroos, koji će narednih dana poslati materijalnu pomoć.

U svakom slučaju - gest za poštovanje.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaFK PartizanMiša TumbasGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara