""
""

Veliki povratak Marka Devića: Posle Liverpula uništio i Anži! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 01.11.15. | 16:37

Bivši reprezentativac Ukrajine postigao dva gola za Rubin u trijumfu protiv tima iz Mahačkale – 2:1

Bio je u jednom trenutku otpisan, tumarao je u tmini drugog tima Rubina iz Kazanja, ali je onda trener Valeri Čali pružio ruku poverenja Marku Deviću! I Rubin iz Kazanja je počeo da liči na ozbiljnu ekipu, na družinu koja može da bude konkurentna rivalima u Rusiji.

Pre desetak dana nekadašnji reprezentativac Ukrajine je postigao gol na Enfild Roudu, vredan remija protiv Liverpula. Već tada je najavio da će se vratiti u prepoznatljivu formu, a danas u sudaru sa Anžijem je Marko Dević još jednom podsetio na dane kada su pred njim drhtali svi štoperi u ukrajinskoj ligi.

Izabrane vesti

Rubin je došao do pobede na gostovanju, fenjerašu Anžiju, a sve zasluge idu na adresu iskusnog napadača rođenog u Beogradu. Za samo 120 sekundi Dević je postigao dva gola i potpisao se ispod četvrtog trijumfa Rubina u ovogodišnjem prvenstvu.

 

Dević je prvo iskoristio kardinalnu grešku golmana Anžija Pesjakova koji je ispustio čistu loptu i omogućio napadaču Rubina da pogodi praznu mrežu. Vrlo brzo Dević se još jednom iskrao čuvarima:  centrirao je Karlos Eduardo, a Srbin je glavom ćušnu loptu u gol.

Anži za koji nije igrao bivši štoper Crvene zvezde Darko Lazić stigao je samo do počasnog pogotka. U prvoj utakmici dana Krasnodar je bio raspucan protiv Krila Sovjetov.

RUSIJA, PREMIJER LIGA, 14. kolo

Subota

CSKA – Ufa 2:0 (1:0)
/Ignaševič 21, Tošić 62/

Zenit – Mordovija 0:0

Nedelja

Krila Sovjetov – Krasnodar 0:4 (0:1)
/Mamaev 37 i 77, Smolov 61, Ari 87/

Anži – Rubinv 1:2 (0:2)
/Maksimov 65 – Dević 20 i 22/

17.00 Kuban – Lokomotiva

17.30 Spartak – Ural

Ponedeljak

15.00 Amkar – Terek

17.30 Rostov – Dinamo (M)


tagovi

RusijaRubin KazanjPremijer ligaMarko DevićEvropaAnži Mahačkala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara