""
""

Veliki igrač i trener, a još veći čovek: Donadonijev restoran Parmin sponzor u meču sa Juventusom!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.04.15. | 21:45

"Moram da zahvalim svojim partnerima, trudimo se da svima pružimo ruku koliko je to moguće. Želimo da idemo doi kraja, sa velikim dostojanstvom i uzdignute glave. Ko može da nam dodatno pomogne, uvek je dobrodošao", rekao je strateg ekipe sa Enio Tardinija

Fudbaleri Parme uzeli su skalp šampionu Juventusu i nastavljaju borbu za opstanak, ali ne u Seriji A, nego u svetu fudbala uopšte.

Izabrane vesti

Klub koji je nedavno otišao u bankrot traži načine da sastavi kraj sa krajem, dok igrači igraju samo sa voljom da klub na veštački način održe u životu.
"Pobedili smo prvi tim na tabeli i zadovoljni smo što smo obradovali navijače. Od opstanka smo još daleko, ali je fer odati priznanje ovim momcima koji čine izuzetne stvari. Danas nisamo mogao da nađem nekog ko je igrao slabo, neki igrači imaju fizičke probleme jer igramo na svaka tri-četiri dana, ali stegli smo zube i našli veliko lično zadovoljstvo", rekao je Donadoni.

Ono što je nesvakidašnje u svetu vrhunskog fudbala, jedan od sponzora Parme u meču sa Juventusom bio je Donadonijev restoran, što je svakako bio sjajan gest proslavljenog italijanskog fudbala.
"Moram da zahvalim svojim partnerima, trudimo se da svima pružimo ruku koliko je to moguće. Želimo da idemo doi kraja, sa velikim dostojanstvom i uzdignute glave. Ko može da nam dodatno pomogne, uvek je dobrodošao", rekao je Donadoni.

(FOTO: Action images)


tagovi

Serija ARoberto DonadoniParmaItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara