"Gledaćemo opet Sančeza i Hendersona u duelu"
"Gledaćemo opet Sančeza i Hendersona u duelu"

Već viđeno finale FA kupa: Arsenal – Liverpul

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.03.15. | 23:09

Tobdžije čekaju da vide ko će pobediti u revanš meču Bredforda i Redinga. Redsi bi prvo morali da izbace Blekburn, a onda i Aston Vilu

Gledaćemo opet Sančeza i Hendersona u duelu

Tek što su asovi Arsenala, prvi put još od davne 2006. godine, otvorili slavljenički šampanjac u svlačionici na Old Trafordu, a već su stigli novi zadaci. Srećom po Tobdžije, žreb je bio milostiv, pa će se izabranici Arsena Vengera za mesto u finalu boriti sa boljim iz revanš susreta Redinga i Bredforda.

Izabrane vesti

Drugi polufinalni par činiće Aston Vila i pobednik iz reprizirane utakmice između Liverpula i Blekburna. Posle 0:0 na Enfildu u revanšu će drugoligaš biti domaćin na Ivud Parku. Polufinalne bitke su zakazane za 18. i 19. april, a barem ako je za suditi po tradiciji klubova za očekivati je da se za trofej boriti Arsenal i Liverpul.

Opet, to je FA kup. Iznenađenja tu i nisu neočekivana. A i rano je za priče o finalu. Rano je i za polufinale dok ne prođu ovi revanš mečevi. Ali ne možemo a da ne pomenemo da ćemo navijati da Reding stigne među četiri najbolja. Zašto? Njegova tri poslednja susreta sa Arsenalom donela su 24 gola. Poslednji u Kupu završen je pobedom Tobdžija od 7:5!

(FOTO: Action Images)


tagovi

RedingPremijer ligaLiverpulFA kupEvropaEngleskaČempionšipBredfordAston VilaArsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara